Moda la 20 de ani de la caderea Zidului Berlinului

28 Octombrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Moda la 20 de ani de la caderea Zidului Berlinului

Cu ocazia implinirii a 20 de ani de la caderea Zidului Berlinului, in cadrul Zilelor Culturii Germane, Ambasada Germaniei va invita la un spectacol de moda realizat in colaborare cu Universitatea Nationala de Arta Bucuresti, luni, 9 noiembrie, ora 19.00, la Galeria Dalles.

Gandit ca o manifestare artistica neconventionala si interdisciplinara, care reuneste studenti de la UNA, ce se pregatesc pentru design de costum, si studenti de la UNATC, actorie, evenimentul este coordonat de prof. Unda Popp, de la Departamentul de Moda al UNA, iar regia si miscarea scenica sunt semnate de prof.
Costin Anghel - UNATC.

Structurat in doua parti, prezinta mai intai un interesant performing de costum, iar partea a doua este rezervata unor tineri designeri: Razvan Vasilescu, cu colectia "Mr. Ghenosse", si Sergiu Chihaia, cu "Share your happiness".

In prima parte, Zidul rigid, din beton, este reinterpretat plastic devenind un decor viu, confectionat din tesaturi moi, fluide, acoperind un personaj colectiv, care creste amenintator luand forme multiple, obturand spatiul de joc sau delimitand zone in care se desfasoara simultan, sau pe rand, inedite demonstratii de miscare si costum.
Actiunea urmareste sa redea, cu ritm si un crescendo bine articulat, dramatismul evenimentelor istorice petrecute in noiembrie 1989.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod