Moartea lui Whitney: suspiciuni de crimă

Procurorul care se ocupă de cazul Whitney Houston a primit apeluri telefonice şi e-mailuri de la persoane care susţin că vedeta a fost ucisă.

Procurorul care se ocupă de cazul Whitney Houston a primit apeluri telefonice şi e-mailuri de la persoane care susţin că vedeta a fost ucisă.

Procurorul din Los Angeles care a preluat cazul morţii lui Whitney Houston a primit mai multe apeluri telefonice şi e-mailuri de la persoane care susţin că sunt apropiate ale cântăreţei şi ale fostului ei soţ, Bobby Brown, anunţă site-ul tmz.com. Toate aveau aceeaşi temă - convingerea că Whitney Houston a fost ucisă.

Cel puţin una dintre persoanele care i s-au adresat a susţinut că are informaţii care susţin varianta crimei, dar nu a oferit nicio dovadă, relatează TMZ.

Procuratura nu a verificat identitatea celor care au apelat la procurorul de caz.

După preluarea dosarului, autorităţile judiciare au anunţat că nu au descoperit urme de violenţă pe cadavru, dar cauza oficială a decesului nu va fi determinată până la obţinerea rezultatelor testelor toxicologice.

Ancheta este în desfăşurare, iar Procuratura nu va mai comenta niciun detaliu despre acest caz, a declarat un reprezentant al instituţiei.

 

Foto: TMZ

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Martie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod