Mistere si relatii incurcate in "Reuniune de clasa", la Pro Cinema

Facebook Twitter Comenteaza
Mistere si relatii incurcate in

"Reuniune de clasa", un altfel de serial despre prietenii si relatii amoroase, de aceasta data condimentat cu investigatia unei morti misterioase, va fi difuzat la Pro Cinema din 30 august, in fiecare sambata, de la ora 20.00. Serialul este, in parte, axat pe evolutia personajelor, dar in acelasi timp si concentrat in jurul unei crime care le da acestora vietile peste cap. "Reuniune de clasa" este construit din povestile si visurile schimbatoare a sase tineri, de la absolvirea liceului si pana la reuniunea de 20 de ani.

Visul lui Will este sa plece din oras pentru a merge la colegiu, Craig abia asteapta sa mearga la o scoala privata impreuna cu prietena lui, Sam, iar Jenna viseaza sa ajunga o actrita celebra.
Aaron isi doreste in secret ca relatia lui cu Jenna sa treaca de granita prieteniei, iar Carla trebuie sa aleaga intre prieteni si loialitatea fata de tatal ei. Un serial cu salturi in timp, "Reuniune de clasa" urmareste un concept nou, care il diferentiaza de celelalte seriale cu si despre adolescenti.

Greselile trecutului urmaresc personajele pana la maturitate, iar fiecare decizie luata la un moment dat isi poate gasi efectele in viitor. Serialul debuteaza cu inmormantarea unuia dintre cei sase prieteni, a carui identitate este lasata in suspans.
Cu fiecare episod, misterul se adanceste, in timp ce personajele isi aduc aminte care erau idealurile si sperantele lor inainte ca acestea sa se izbeasca de realitate. Telespectatorilor li se dezvaluie in fiecare episod cate un an din vietile personajelor, pe masura ce acestea se aproprie de reuniunea de 20 de ani de la terminarea liceului.

Realizat de regizorii serialelor "Smallville", "Prison Break", "Terapie intensiva" si "Alerta maxima", "Reuniune de clasa" ii are in rolurile principale pe Dave Annable, Alexa Davalos ("Pancho Villa", "Cronicile lui Riddick"), Will Estes, Sean Faris ("Pearl Harbor"), Chyler Leigh ("Anatomia lui Grey"), Amanda Ringhetti ("Rebel in California") si Mathew St.
Patrick ("Sub pamant SRL").

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod