Miss Univers 2008, la Romantica

Facebook Twitter gplus Comenteaza
Miss Univers 2008, la Romantica

Luni, 14 iulie, de la ora 20.00, postul de televiziune Romantica transmite concursul Miss Univers 2008. Cele mai frumoase 80 de femei din lume vor fi protagonistele unui show extraordinar, invitati celebrii si o miza cu greutate, acestea sunt promisiunile editiei de anul acesta a concursului in care se intrec cele mai frumoase femei din lume.

Ce-a de-a 57-a editie a Miss Universe a intrat in linie dreapta. Concurentele se afla in acest moment in Vietnam, la Ho Chi Minh, unde se pregatesc pentru marea confruntare care va avea loc pe 14 iulie, la Crown Convention Center din Nha Trang.

Gerry Springer si fosta Spice Girl, Mel B vor fi gazdele evenimentului. Fiecare concurenta va fi jurizata de-a lungul a trei probe: costum de baie, rochie de seara si interviu.
80 de femei superbe vor fi rivale in lupta pentru titlul de Miss Univers 2008.

Printre membrii juriului care vor hotari cine este castigatoarea se afla celebrul creator de moda, Roberto Cavalli si Donalt Trump JR, fiul celebrului om de afaceri. De altfel, unul dintre producatorii executive ai show-ului este chiar Donald Trump.

Frumoasa Riyo Mori, cea care detine titlul de Miss Universe 2007, reprezentanta Japoniei, isi va incorona succesoarea. in timpului celor 12 luni in care a detinut titlul, Riyo a calatorit in toata lumea ca ambasador al luptei impotriva HIV/SIDA. Miss Univers 2008 va pasi, de asemenea, pe acelasi drum.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod