Miss FashionTV Brasov - Vineri, 31 iulie 2015, ora 18.00

FashionTV Romania celebreaza frumusetea si feminitatea prin renumitul concurs Miss FashionTV care va avea loc la Brasov, vineri 31 iulie, in cadrul idilic gazduit de Conacul Helsdorf.
Evenimentul va debuta la ora 18.00 cu cele 3 probe prin care concurentele se vor intrece in atuurile fizice, atitudine si personalitate: tinuta de zi, tinuta de seara si costum de baie. Creatiile vestimentare in care vor defila participantele la titlul de miss poarta semnatura unor designeri renumiti romani si italieni.

Miss FashionTV Brasov ofera publicului prezent la eveniment si o serie de surprize. Evenimentul va fi presarat cu prezentare colectiilor vestimentare ale designerilor Niky B., Andreea Dogaru si Mineli Boutique. Pe podiumul grandios al evenimentului – concurs vor urca sa incante publicul cu cele mai in voga piese muzicale trupa Fo’bbiden, Tara si castigatorul X Factor, Tudor Turcu.

Castigatoarele titlului Miss FashionTV Brasov, locul 2 si locul 3 vor fi rasplatite cu premii in valoare de mii de euro, printre care tinute vestimentare asigurate de Andreea Dogaru, pantofi Mineli Boutique, tratamente corporale in valoare de 700 de euro oferite de Nomasvello Brasov, abonamente la Paradisul Acvatic, produse profesionale de machiaj de la Makeover, tratament ageless cu oxigen hiperbaric oferit de Centrul Therapia, sedinta foto profesionala + book in valoare de 1500 de euro oferite de Tibi Kisgyorgy si Florin Diaconu, make-up profesional plus sedinte foto oferite de Oana Costache si multe alte premii-surpriza.
    
Norocoasa care va castiga titlul de Miss FashionTV Brasov se califica automat in finala concursului Miss Romania care va avea loc in decembrie, in cadrul Bucharest Fashion Week. Miss FashionTV Brasov se va incheia cu o petrecere exclusivista marca FashionTV la piscina Conacului Helsdorf, unde DJ si artistii momentului vor intretine atmosfera incendiara.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod