Mischa Barton, la scoala de corectie

Facebook Twitter Comenteaza
Mischa Barton, la scoala de corectie

Mischa Barton, actrita de la Pro Cinema, din serialul "Rebel in California", si-a facut planuri speciale referitoare la modul in care va petrece aceasta vara. Mischa va avea parte in acest an de o vacanta inedita, dar nu pentru ca va pleca in cine stie ce locuri exotice, ci pentru ca isi va petrece intreaga vara la... scoala de corectie. Caci, dupa ce a "calcat stramb" la sfarsitul anului trecut si a fost prinsa conducand sub influenta alcoolului, Mischa a trebuit sa accepte recomandarea judecatorului de a urma cursurile unei scoli in care elevii-inculpati sunt preveniti asupra pericolelor care pot aparea in urma combinatiei alcool-sofat.
Asa se face ca, pe tot parcursul acestei veri, Mischa Barton se va prezenta o data pe saptamana la cursurile scolii din West Hollywood si se va "pocai" public pentru greseala de anul trecut.

Aceasta face parte din intelegerea obtinuta de avocatul actritei. Caci, daca Mischa va obtine "nota buna la purtare", se va renunta la acuzatia de posesie de droguri, iar conducerea fara carnet va fi considerata o simpla contraventie. Aceste intelegeri constituie o practica obisnuita in cazul unei prime abateri.
Norocul Mischei, care in felul acesta scapa de o pedeapsa mult mai dura.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod