Miscarea de Reciclare cucereste litoralul

24 August 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Miscarea de Reciclare cucereste litoralul

Trupele Miscarii de Reciclare au obtinut trei victorii rasunatoare, la sfarsitul saptamanii trecute, in batalia pentru un Litoral mai curat.
Vineri, voluntarii Miscarii au ocupat complexul City Park din Constanta, unde au facut demonstratii de recycle art, au desenat portrete pe hartie reciclata, au pictat fetele copiiilor si au impartit scrumiere portabile. Actiunile Miscarii au fost sustinute de ritmul alert al tobelor celor de Drum Café.

Sambata a fost randul turistilor din Vama Veche sa fie inrolati in Miscarea de Reciclare.
La cortul de campanie al Miscarii, zeci de vamaioti au participat la exercitiile de recycle art si body painting, au construit forme de nisip cu deseuri sub steagul Animal Planet si au plantat flori in Gradina Viitorului.
Miscarea de Reciclare s-a alaturat, duminica, pe plaja "La Leandri" din Mamaia, evenimentelor Ursus Summer Adventure. La finalul zilei, voluntarii Miscarii au raportat ca misiunea de a promova necesitatea protejarii mediului prin actiuni responsabile a fost indeplinita cu succes.

Miscarea de Reciclare este primul proiect national de educare a publicului larg in privinta reciclarii (ambalaje, DEEE si alte tipuri de deseuri reciclabile).
Campania este organizata de Roddia sub patronajul Ministerului Mediului si are ca parteneri Ursus Breweries, Rompetrol si Hotel Vega Mamaia.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod