Mirela Stelea, premiată pentru frumuseţe şi eleganţă, alături de Mihaela Rădulescu

15 Decembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Mirela Stelea, premiată pentru frumuseţe şi eleganţă, alături de Mihaela Rădulescu

Mirela Stelea îşi completează colecţia premiilor câştigate în acest an cu încă un trofeu. După ce a primit Premiul de Excelenţă pentru Debut în Modă şi a fost denumit „cel mai îndrăgit tânăr designer în 2011”, Mirela Stelea a fost premiată aseară pentru frumuseţea şi eleganţa pe care le transmite prin intermediul creaţiilor sale şi a apariţiilor publice.

Designerul a participat ieri la un eveniment desfăşurat la Mika Med Center unde, ca şi ambasadoare Eva.ro, a primit diploma specială pentru frumuseţea de care a dat dovadă de-a lungul timpului.

La eveniment au mai fost premiate Mihaela Rădulescu, Ellie White, Angela Similea, Stela Popescu. Soţia lui Bogdan Stelea, care şi-a făcut apariţia la eveniment într-o superbă rochie Burberry şi botine Alexander McQueen, a declarat:

„Sunt onorată să fiu alături de dumneavoastră în această seară specială.

Ca designer vestimentar, promovez frumuseţea, feminitatea, eleganţa. Frumuseţea unei femei reiese însă întotdeauna din interior. Iar dragostea este cea care înobilează orice clipă a vieţii noastre. Foarte mult timp s-a crezut ca dragostea şi puterea sunt noţiuni opuse, astfel că dragostea a fost caracterizată drept renunţarea la putere, în vreme ce puterea consta în negarea dragostei. Ceea ce trebuie să realizăm este că puterea fără dragoste este inutilă şi abuzivă, iar dragostea fără putere este sentimentală şi doar anemică.
Doamnele alături de care mă aflu aici, în această seară, au reuşit să îmbine aceste două aspecte, într-un mod ideal, şi reprezintă exemple clare ale femeii de succes. Sunt onorată să fiu premiată în cadrul acestui eveniment care le celebrează pe femeile care nu se tem să viseze, să lupte pentru ceea ce îşi doresc, să iasă în evidenţă şi să facă diferenţa în domeniul lor de activitate”.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod