Mirela Stelea face zilnic 400 de abdomene

Designerul vestimentar primește des complimente pentru silueta sa impecabilă. Trupul bine tonifiat este însă rezultatul unui stil de viață sănătos în care sportul ocupă un rol foarte important.
Designerul primește des complimente pentru silueta sa. Trupul bine tonifiat este însă rezultatul unui stil de viață sănătos în care sportul ocupă un rol foarte important. Soția lui Bogdan Stelea merge o dată la două zile la sala de fitness unde face sport timp de două ore.

Pe lângă exercițiile de cardio pe bandă, stepper și bicicletă, Mirela are un ritual de la care nu se abate. Designerul urmează 10 seturi de exerciții, cu multe repetări, care o ajută să își păstreze musculatura tonifiată.

“Nu încep niciun antrenament fără streching și mobilitate. Apoi, în funcție de antrenamentul pe care îl aleg - forță, aerobic sau cardio - fac între 20 și 40 de minute de mers pe bicicletă. Încerc de fiecare dată să menţin un echilibru între exerciţiile de cardio şi forţă. Este important să le fac pe amandouă pentru a elimina toxinele şi să îmi tonifiez musculatura în acelaşi timp”, declară Mirela Stelea.

Designerul vestimentar acordă o mare importantă exerciţiilor destinate taliei. “Abdomenul este cel mai greu de întreţinut şi necesită în jurul a 400 de exercitii pentru a-l păstra tonifiat. Restul corpului îl lucrez regulat, pe grupe de muşchi. Sunt zile când sunt mai obosită şi atunci aleg să fac numai cardio, adică bicicletă şi bandă, însă tot timpul termin cu nelipsitele abdomene”, explică Mirela.

Soţia lui Bogdan Stelea spune face sport regulat de la vârsta de 21 de ani.

“A fost foarte greu până mi-am intrat în ritm, dar, cu timpul, a devenit un stil de viaţă, un lucru pe care îl fac aproape zilnic şi de care am devenit dependentă. La început, m-am dus din curiozitate alături de prietenele mele, iar în timp am realizat cât de  important este sportul in viaţa unui om”, mărturiseşte Mirela.

Mirela Stelea lucrează în prezent la o nouă colecție vestimentară care va avea premiera în această toamnă. Designerul a lansat în ultimul an patru colecții, două Cruise, una de salopete și alta de rochii de seară elegante, cu care a participat la festivaluri de modă din Barcelona, Paris și Dubai.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod