Mirela Stelea a atras toate privirile cu o salopetă elegantă la Festivalul Brazilor de Crăciun!

13 Decembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Mirela Stelea a atras toate privirile cu o salopetă elegantă la Festivalul Brazilor de Crăciun!
Designerul Mirela Stelea, premiat cu Trofeul de Excelenţă pentru “Cel mai bun debut în modă”, a punctat aseară o apariţie intens comentată la Festivalul Brazilor de Crăciun.

Soţia lui Bogdan Stelea a participat la evenimentul caritabil derulat la Hotel Radisson într-o salopetă extrem de elegantă, creaţie proprie, care a atras privirile tuturor invitaţilor.

Salopeta designerului a atras complimente din partea vedetelor feminine, contrastând într.o manieră frumoasă cu rochiile de seară clasice pe care le-au ales celelalte vedete feminine prezente la eveniment.

Mirela Stelea este, de altfel, designerul român care a lansat singura colecţie integrală de salopete, creaţiile sale fiind dezbătute chiar în celebra revistă Vogue Italia.

Mirela Stelea a participat la ediţia din acest an a renumitului Festival al Brazilor de Crăciun cu un brad confecţionat din voal şi mărgele perlate.  Fiind fascinată de eleganţa doamnelor din alte vremuri, designerul Mirela Stelea propune pentru acest Crăciun o întoarcere în timp, sub forma unui brad spectaculos ce reinterpretează, într-o manieră proprie, rochia de epocă.


În demersul său, designerul Mirela Stelea a fost inspirat de o expoziţie-eveniment de rochii de epocă, gazduita toamna trecută la Palatul Versailles de lângă Paris dar şi de câteva tablouri faimoase, admirate în celebrul Muzeu Hermitage de la Sankt Petersburg.

Verdele şi albul predomină în preţioasa creaţie semnată de Mirela Stelea, al cărei laitmotiv este eterna feminitate. Voal alb, tul verde, volane bufante, asezonate cu mărgele perlate şi globuri argintii - toate îmbracă un suport vintage cu crinolină, metamorfozându-se într-o domnişoară venită parcă din alte timpuri.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod