Mirela Popa (ex-Stelea) revine in moda! A apelat la cel mai bun medic dermatolog pentru a sterge cinci ani de pe chip!

Mirela Popa, fosta sotie a lui Bogdan Stelea, se pregateste intens pentru revenirea in industria modei. Designerul va lansa luni o noua colectie, ce marcheaza debutul unui nou brand al sau, printr-un eveniment exclusivist la care vor lua parte sute de invitati, in mare majoritate VIP-uri si oameni din industria fashion.
Pentru marea lansare, Mirela este atenta la fiecare detaliu, atat ca organizare, cat si pentru a  avea o aparitie glam de neuitat.

Tocmai de aceea, a apelat la unul din cei mai buni medici dermatologi din Romania, Dr. Oana Spanu, pentru a avea un ten impecabil.

In cabinetul Oanei din Soseaua Nordului, designerul a recurs la un tratament cu laser noninvaziv Genesis. Medicul explica de ce acest tip de laser este ideal pentru femeile active, ce au trecut pragul de 30 de ani.

“Se obtine rapid un ten stralucitor, fara pori dilatati, pete pigmentare sau alte imperfectiuni.
Procedura laser este complet nedureroasa si nu necesita perioada de recuperare. Activitatea normala zilnica se poate relua imediat, exact de ce avea nevoie Mirela, tinand cont ca are zilnic intalniri de afaceri si munceste la noua colectie”
, declara Dr. Oana Spanu.

Conform spuselor specialistului, rezultatele incep sa se observe dupa a treia sedinta laser, iar un pachet complet  de rejuvenare include 6-8 sedinte efectuate la interval de 2-3 saptamani.

“Am spus dintotdeauna ca este necesar sa ne intretinem tenul cu mare atentie, in special dupa ce trecem de 30 de ani.
Cremele, oricat de scumpe ar fi, nu fac minuni pentru ca actioneaza doar in stratul superior al pielii. Pentru rezultate adevarate, sunt necesare tratamente aprobate si efectuate de specialisti. Oana Spanu este, pentru mine, cel mai bun specialist in acest domeniu”,
declara Mirela Popa.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod