Mirela Popa, de la -5 grade in China, la +33 in Dubai! Iata ce corp perfect are!

Desigerul Mirela Popa (ex-Stelea) petrece inca la mii de kilometri de Romania. Vedeta se afla in vacanta inca de dinaintea Craciunului, cand si-a facut bagajele pentru a pleca intr-o destinatie mai putin frecventata de romani in aceasta perioada a anului.
Este vorba de China, unde a vizitat pentru cateva zile metropola Shanghai, pentru ca apoi sa se mute, pentru Revelion si cateva zile din noul an, in capitala Beijing.

Mirela a vizitat acolo Orasul Interzis si a ajuns si la vestitul Zid Chinezesc, unde a urcat mii de trepte si a indurat cele -5 grade cat se inregistrau in timpul zilei.

“Chinul” nu a durat insa decat cateva zile intrucat de la Beijing fosta sotie a lui Bogdan Stelea a luat avionul catre o destinatie exotica, cunoscuta si foare draga ei.

Este vorba de Dubai, unde petrece si in prezent alaturi de prietenele sale pe care le viziteaza frecvent.

Principalul scop al deplasarii in China si in Dubai il reprezinta insa exportul noii sale colectii de rochii de dantela colorate, MiReLa, pe care a lansat-o la finalul anului trecut si care se bucura de mare succes prin intermediul magazinului sau online www.mirelashop.ro.

Desigur, Mirela si-a alocat si suficiente zile relaxarii, la plaja, rasfatandu-se sb razele soarelui, la +33 de grade Celsius, pe plaja Jumeirah, in imediata vecinatate a vestitului hotel Burj al Arab.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod