Mirela Boureanu Vaida a născut o fetiţă

Prezentatoarea TV a devenit mămică, vineri, la ora 08:02. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă, care a primit nota 10.
Vedeta a născut natural, iar micuța va primi numele Carla Maria, relatează ziarul Libertatea.

Mirela Boureanu Vaida este foarte fericită, mai ales că și-a dorit enorm un copil, după două sarcini pierdute. Ea a povestit că a suferit mult și a trecut cu greu peste cele două episoade nefericite din viața sa. "Eu am pierdut două sarcini. A doua a fost înainte de o emisiune şi prima am pierdut-o chiar pe scena teatrului. A fost o dramă atunci. Foarte mulţi colegi de breaslă mă întrebau, mă acuzau că muncesc foarte mult.
Chiar dacă mergeam seara acasă şi plângeam şi dimineaţa mergeam la medic să fac aspiraţie şi tot ce se face în cazul unei pierderi de sarcină, eu nu am vrut să vorbesc despre asta. Medicii mi-au spus că trebuie să mă gândesc că corpul elimină tot ce nu e bun şi că va veni un moment în care voi avea un copil sănătos. E de la Dumnezeu"
, a povestit prezentatoarea în emisiunea "Acces Direct".

"Atunci când a apărut ştirea că sunt însărcinată nu ştia nimeni din familie.
A fost foarte greu. Au aflat de la televizor şi a fost foarte greu pentru că şi eu mai aveam nevoie de confirmări de la medici", a mai spus Mirela la Antena 1.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Februarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod