Mircea Baniciu lanseaza "Esarfa - Best Of, vol.1"

Facebook Twitter Comenteaza
Mircea Baniciu lanseaza

Cat Music si Mircea Baniciu te invita la evenimentul de lansare a albumului "Esarfa - Best Of, vol.1", primul album solo al artistului, dupa 17 ani. Evenimentul va avea loc joi, 3 iulie 2008, ora 20.00, la Hard Rock Cafe si va fi insotit de un concert live.

Acest album contine 14 piese, in special balade, printre care se afla atat hit-uri precum "Esarfa in dar", "Frunza" si "Scrisoare de bun ramas", dar si piese mai putin cunoscute de public si mai putin cantate de el in concerte, de-a lungul anilor.

"Sunt piesele care mi s-au lipit de suflet si am simtit nevoia sa le dau o noua viata, un nou sunet, actualizat la nivelul zilelor noastre.
Este un proiect putin altfel... intre atata muzica house, dance si rock, eu zic ca este necesar, din cand in cand, sa mai ascultam si cate o balada", a declarat Mircea Baniciu.

Una dintre piesele de pe acest nou album, intitulata sugestiv "Merg mai departe", va putea fi descarcata gratuit in format MP3 de pe site-ul oficial al artistului. Este o piesa cu un text compus de Dinu Olarasu, pe care Mircea o considera autobiografica, si isi doreste sa ajunga sa fie ascultata de cat mai multi fani.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod