Mircea Badea: „Revenirea lui Bendeac în trust e dureroasă. Mă doare-n cot“

Realizatorul emisiunii "În gura presei" şi-a spus părerea despre întoarcerea actorului de comedie la Antena 1.

Mircea Badea susține pe blogul său că nu-l interesează deloc întoarcerea lui Bendeac, că nu nu are nicio legătură și nici vreun interes în ceea ce îl privește pe colegul său de trust, pe care l-a atacat în mai multe rânduri din cauza opiniilor politice diferite.

"Nu știu dacă afirmația din imagine este adevărată. Probabil că da. Mulți, foarte mulți m-au întrebat ce reacție am la această dudă. Ar trebui să am o reactie?!?? De ce m-ar interesa ce mișcări se fac la Antena 1?! N-am nicio treabă, nicio legătură, niciun interes.

Deocamdată fac emisiuni la ora 24.00 la Antena 3. Atât", a scris Mircea Badea, pe blogul său.

Mihai Bendeac a ajuns la un acord cu Antena 1, la aproape doi ani după ce a decis unilateral să iasă din emisiunea pe care o realiza la vremea respectivă, "iComedy". Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, el urmează să realizeze în această toamnă un nou sezon al emisiunii "În puii mei".

Cel mai probabil, primele episoade ale noului sezon cu Mihai Bendeac la Antena 1 vor fi difuzate spre sfârșitul toamnei, anunţă site-ul citat.

Discuțiile cu Mihai Bendeac s-au purtat în ultimele luni, perioadă în care Antena 1 a difuzat, de la ora 20.30, reluări ale emisiunii "În puii mei".

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • MARIA pe 7 Sep 2015, 11:31
    MIHAI BENDEAC

    in sfarsit.....mai apari si tu.....succes

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod