Mircea Badea renunta la emisiune?

de Ileana Voicu Ghinea, 25 August 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Mircea Badea renunta la emisiune?

"Exista mari sanse ca aceasta emisiune sa-si incheie cariera cu venerabila varsta de sase ani", acesta a fost anuntul pe care l-a facut realizatorul tv in cadrul editiei difuzate marti, 24 august.

"In septembrie, dar nu mai stiu exact pe ce data am inceput, emisiunea face sase ani. Sase ani de cand se intampla cu masuta, cu emisiunea in direct. Ma intreba - o sa apara in revista Viva un fel de interviu - 'Cat timp mai am de gand sa faci emisiunea?'. Habar n-am! Numai ca, ma gandesc ca sase ani sunt multi ani.

Sase ani de emisiune de asta zilnica, de la masuta de aici, e mult de tot (...) Sase ani sunt foarte multi ani si m-am si transformat foarte mult in timpul asta (...) si, cumva, cred ca sase ani zic ca sunt suficienti. Eu ii resimt ca fiind suficienti (...) Nu depinde numai de mine, dar exista mari sanse ca aceasta emisiune, totusi, sa-si incheie cariera cu venerabila varsta de sase ani. Probabil, daca am fi fost intr-o alta tara, intr-o alta lume, intr-o alta civilizatie, cred ca ar fi insemnat ceva, poate chiar o performanta genul asta de emisiune zilnica, o ora pe zi, sa fie atat de longeviva", a spus Mircea Badea, citat de Mediafax.

Mircea Badea a revenit pe micul ecran din 15 august , dupa doua saptamani de vacanta.

 

 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dora pe 31 Aug 2010, 15:55
    pacat

    problema cu mircea badea, pe care nu o suporta multi, este aceea ca spune ceea ce gandim multi dar, ori nu reusim sa ne exprimam ori nu dorim sa o facem, ascunzandu-ne ca strutul. mare pacat. era, intr-adevar, o gura de aer in nebunia zilelor noastre. este un om cu o cultura extraordinara, cu un limbaj ce denota educatie, chiar daca e pigmentat cu apelative pe care nu ai cum sa nu le invoci in vremurile de azi, mai ales acelor giboni - si bine le zice - care pastoresc pagubos tara asta si care ii bat joc de noi in mod umilitor. sunt inca tanara si ar trebuisa gandesc optimist, dar am o greata absoluta fata de tot ceea ce se intampla in ziua de azi. ar fi mare pacat sa plece de pe ecrane, pt. ca nu ar mai avea cine sa spuna adevarurile cotidiene si cine sa le comenteze obiectiv, cu judecati de bun simt - care lipseste multora dintre noi! PACAT! iar cine nu intelege mesajul pe care doreste sa il transmita - vorba lui - sa schimbe canalul ...

    0
    0

  • cornelia mihaly pe 26 Aug 2010, 23:34
    emisiunea lui mirciulica

    Sunt trista.Imi pare rau.Era o gura de aer proaspat si chiar un act de curaj emisiunea.Dar cum cei buni pleaca mereu primii...asta este...regret nespus...

    0
    0

  • alina pe 26 Aug 2010, 15:20
    pt,Tania

    In primul rand, ciao se scrie asa cum l-am scris eu, nu ceau! De unde vii, draguta? Nu traiesti in Romania? Crezi ca e nevoie de Mircea Badea ca sa-i injuram pe dobitocii, hotii si incompetentii care, zice-se, ne conduc? Esti dusa rau!!! Si mai pune mana pe o gramatica a limbii romane!

    0
    0

  • Tania pe 26 Aug 2010, 11:38
    MIRCEA BADEA

    Sa isi inchida emisiunea ca nu mai face 2 bani se vede de la o posta ca are ceva anume cu conducerea tarii bineinteles de aia il tine Voiculescu .dar cum nu se vad rezultate ca nu a plecat guvernul ,si nu lau darimat nici pe baselu ,a zis mogulul lui gata ca nu dai rezultate sa ii dai jos.EI ne cred pe noi prosti cind se vede de ce trage tare cu dobitociile care le spune unde bate si de ce ?S PLECE SA MAI CINTE SI LA ALTA MASA hai ceau

    0
    0

  • Pusa Elena Oancea pe 26 Aug 2010, 02:07
    Mircea Badea......

    Nu cred ca 6 ani de emisiune...pamflet ori show nu este prea mult ,cat timp ai si poti spune ceva sa-ti incurajezi ascultatorii. Mie ,sigur imi vei lipsi. Am urmarit fiecare emisiune de 2 ori ,noaptea si dimineata.si am gasit in ea paiul innecatului sau bata orbului. Iti multumesc ,Bibi Pusa.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod