Mircea Badea, "război rece” cu Simona Gherghe și Bendeac

Realizatorul emisiunii "În gura presei” (Antena 3) i-a luat în colimator, de câteva seri, pe colegii de trust. Vezi motivul disputei.

Realizatorul emisiunii "În gura presei” (Antena 3) i-a luat în colimator, de câteva seri, pe colegii de trust Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii "Acces Direct” (Antena 1), şi Mihai Bendeac, realizator al producţiei "În puii mei” (Antena 1), pe care îi acuză că sunt "băsişti” şi "fani” ai premierului Mihai Răzvan Ungureanu, relatează ziarul Ring.

"Colegul nostru Mihai Bendeac e un suporter al noului prim-ministru... Nu e singurul... Şi Simona Gherghe e...

A scris pe Facebook: «Mihai Răzvan Ungureanu mi-a fost profesor de istoria civilizaţiilor în liceu. E un om excepţional, extrem de deştept. Un om care are mai multă carte decât toţi cei care se perindă pe la televizor şi vorbesc despre el... Eu îi ţin pumnii domnului profesor». E bine că «domnul profesor» generează un val de simpatie şi are fani, e un lucru îmbucurător. Sigur, nu mă gândeam, pe bune, că domnul Răzvan Ungureanu are un intelect de invitat la «Acces Direct»”, a spus Badea în emisiunea sa de la Antena 3.

Contactată de Ring, Simona Gherghe a rămas indiferentă la observaţiile lui Mircea Badea: "Nu vreau să spun nimic...
Nu intru în război cu nimeni, nu sunt în război cu nimeni şi atâta tot. Uite ce zi frumoasă e afară!”
.

Pentru același motiv, Badea l-a atacat și pe Bendeac, pe care l-a numit "peluzist": "Bendeac se grăbeşte să-l aclame pe noul premier... El aspiră cu nesaţ tot ce băseşte domnul Băsescu şi scrie: «Am prieteni comuni cu... Răzvan Ungureanu şi am auzit numai lucruri foarte bune despre el. Să-l ajute Dumnezeu! E tânăr, e inteligent, gândeşte modern, sper să-mi menţin părerea bună.
Hai, Răzvane!», zice cu entuziasm de peluzist.”

Mihai Bendeac preferă însă să ignore atacul lui Badea: "Nu mă interesează subiectul şi nici politica”, a declarat el pentru Ring.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • zaitev pe 11 Feb 2012, 15:57
    Mircea Badea,

    un "bagabond".Daca Felix stapanul lui si mucea Gadea prietenul lui,se duc ........de suflet, amaratul asta ramane pe drumuri,drumuri care nu-i sunt deloc straine. Sa-ti fie rusine PUSLAMA!.

    7
    8

  • dinu pe 11 Feb 2012, 00:57
    Mircea Badea ," razboi rece;cu Simona si Bendeac

    Mircea adevar graieste, e un baiat de treaba si zice bine.Despre Sinona,nu stiu vrea s,a iasa in evidenta oricum e foarte stearsa,nu mai stie ce s,a faca s,a nu dispara din tv,aduce tot felu de scandaluri si promoveaza pitipoancele.Bendeac e dus cu pluta da rau de tot,ce pot s,a zic iartal doamne ca nu stie de capul lui.

    8
    7

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod