Mircea Badea, declarație scandaloasă despre Szobi Cseh

Relizatorul TV nu a uitat replica acidă pe care actorul a făcut-o la adresa sa, în urmă cu câţiva ani. Chiar și după moartea lui Szobi, Badea nu renunță la atacul lui.

Într-un interviu acordat ziarului Ring, în 2011, Szoby Cseh i-a atacat dur pe Mircea Badea şi pe Victor Ciutacu:

"Vreau să-l gâtui pe Ciutacu, pe Mircea Badea ăla, care se dă kung fu, el e Bruce Lee, e de toate! Eu aş fi mulţumit să mă închidă într-o cameră, acolo, la <<Antene>>, la ei, că nu mi-e frică. Nu o să vin cu bodyguard. Cu Mircea Badea şi cu Ciutacu, să-i învăţ ce e aia democraţie, că prea au lătrat şi au făcut!", a spus atunci îndrăgitul cascador, după ce a fost acuzat că a fost colaborator al Securității.

În 2011, Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS) a cerut Curţii de Apel Bucureşti să constate calitatea de colaborator al fostei Securităţi a cascadorului Szobi Cseh.

Acesta a declarat atunci că el s-a dus de bună voie la ofiţerii Securităţii pentru a "face ordine în studiouri", explicând că exista foarte multă corupţie în industria cinematografiei.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod