Mirabela Dauer, Mihai Petre, Răzvan și Dani sunt în juriul „Bravo, România!”



Dacă până acum au fost prezentatori, producători sau concurenți, după ani de televiziune Răzvan și Dani se află pentru prima oară în postrura de jurați.

„După ani de zile în care am fost de obicei prezentatori și ne-am întrebat cum e să fii jurat, în sfârșit anul acesta ni se răspunde la întrebare”,
spune Dani Oțil. „Pe de o parte, e mai distractiv, pe de alta responsabilitatea față de concurenţi e mult mai mare. Faptul că aceștia sunt oameni care nu au absolut nicio legătură cu scena – între ei ar putea fi o rudă de-a mea, un prieten sau un coleg de muncă – face ca totul să devină foarte interesant: preț de câteva minute ei devin oameni de scenă, fac lucruri extraordinare, iar lucrul acesta pentru noi este uimitor.”

La rândul lui, Răzvan Simion spune: „Am văzut mai multă poftă de cântat decât la mulți artiști, povești de Oscar și n-am crezut că oamenii cu funcții mari în companiile lor se pot simți atât de bine pe o scenă.
Nu cred că am văzut să se lucreze cu o mai mare plăcere la un format TV. E mai bine să stai jos decât în picioare și mai tare să-l vezi pe Mihai Petre din lateral decât din față.”

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod