Mirabela Dauer, despre operațiile sale estetice: "Vreau să-mi refac sânii, nu să-mi pun silicoane"

Cântăreața în vârstă de 67 de ai săi a mărturisit că a apelat, în urmă cu 18 ani, la chirurgul Ioan Lascăr pentru câteva îmbunătățiri ale aspectului ei fizic.

Într-un interviu acordat Andreei Berecleanu pentru site-ul esteticapremium.ro, Mirabela Dauer a spus că a scăpat de gușa inestetică și a mai suportat o intervenție la nivelul abdomenului: "Am avut două operaţii, am fost la domnul profesor Ioan Lascăr şi mi-am făcut guşa fiindcă slăbisem foarte tare şi îmi atârna la gât o piele. Mi-am făcut şi liposucție şi atât."

Cântăreața este foarte mulțumită de rezultate și spune că și-ar mai face o operație estetică: "Dacă aş putea mi-aş face toate operaţiile de pe lume.

Uite, vreau să-mi refac sânii, nu să-mi pun silicoane", mărturisit ea.

Mirabela Dauer a mai adăugat că are un stil de viață echilibrat și îi place să-și ofere câteva momente de răsfăț: "Nu mă machiez, nu pierd nopţile, nu fumez. Mă duc la cosmetică în fiecare lună, de o viaţă, de la 25 de ani, fac masaj de trei ori pe săptămână şi cam atât", a spus ea.

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Februarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod