Mirabela Dauer a dezvăluit ce pensie are

Cântăreața a mărturisit luni, în emisiunea "Necenzurat", care este pensia ei lunară. Spre surprinderea multora, banii pe care ea îi primește de la Stat sunt puțini.
Invitată în platoul emisiunii "Necenzurat", de la Antena Stars, Mirabela Dauer a dezvăluit câţi bani încasează ca pensionară. Deși are o pensie mică, artista a precizat că nu se plânge.

"760 de lei este pensia mea, dar nu mă plâng. Nu e normal, dar nu am ce face. Sunt la ţară bătrâni care au 100 de lei. M-am născut în ţara asta, iubesc România, dar păcat că este locuită", a spus Mirabela Dauer.

În această situație, la vârsta de 66 de ani, artista este nevoită să cânte pe la diferite evenimente mondene, pentru a-şi putea rotunji veniturile, scrie ziarul Click!.


Foto: Mediafax
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Sokerez pe 27 Oct 2014, 18:57
    pensia

    Basescu a zis pentru familia si gasca lui. Dupa ce a devenit presedinte, cum a avut si el de facut o interventie medicala s.a dus repede la Viena. Asta arata cat de mult i.a pasat de sistemul medical din tara. A jucat pentru el si ai lui. Masele de fraieri au cotizat la masa lui. Militianul roman in loc sa bage infractorul in puscarie ii spune victimei ca prostia se plateste. Scuza.mi te rog sinceritatea dar in tara asta ramane valabila zicala militianului PROSTIA SE PLATESTE. o PLATIM SCUMP MAJORITATE ROMANILOR.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod