Mioara Roman s-a mutat din vila de protocol, după 25 de ani: Cum arată noua casă

După şase ani de procese, fosta soție a lui Petre Roman s-a mutat din vila de protocol a RA-APPS din cartierul Primăverii. Fiica sa cea mică, Oana, a avut grijă ca transferul să decurgă fără probleme.

Mioara Roman s-a mutat într-un apartament cu trei camere de 80 de metri pătraţi şi o curte mică, situat într-o zonă bună a Capitalei. Noua locuinţă aparţine tot RA-APPS, dar chiria este mai mică, aproape 500 de euro pe lună.

Noua locuință, în care Mioara Roman s-a mutat din 29 ianuarie, a fost prezentată vineri seara, în emisiunea "Teo Show". "Mă simt ca acasă. Eu am crescut în acest cartier. Am crescut la două străzi de aici. Mă simt foarte bine și Oana m-a ajutat să amenajez", a spus ea pentru Kanal D.



"Eu am încercat să nu o pun pe mama la munca de jos.

Eu mi-am asumat să fac munca de jos. Eu am pus-o să stea acasă la mine şi eu să mă ocup de aranjat. Pentru ce are mama nevoie este un loc ok. Este un apartament cu două camere şi simplu pentru ea. Mama voia de mult să se mute din vila de protocol. Deși mama s-a mutat din vila de protocol, procesul continuă", a explicat Oana Roman.



Fosta soție a lui Petre Roman spune că are obiecte foarte valoroase și la care ține foarte mult, iar unele piese de mobilier, cu o vechime de peste 100 de ani, au aparținut mamei sale.

"Încă mai am sufrageria mamei de când era tânără, e florentină, nu avea loc in sufrageria din vechea vilă, avea doar 21 de metri. Am mobilă întreținută, unele piese din 1880", a dezvăluit Mioara Roman.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Februarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod