Mioara Roman nu va fi dată afară din locuință: "N-am unde să mă duc, nu mai am nicio casă"

Judecătorii au decis ca fosta soţie a premierului Petre Roman să rămână în locuinţa din Primăverii, unde va beneficia de căldură şi apă caldă. Mioara Roman susține că este dispusă să se mute oricând, dar nu are unde.
Mioara Roman (74 de ani) spune că nu refuză să se mute, dar singura sa condiție este ca noua locuință să aibă toate condiţiile: "Statul să găsească o soluție normală și mă mut și mâine! N-am unde să mă duc acum, pentru că nu mai am nicio casă. Am rugat să mi se ofere altă locuință obișnuită și mi s-a dat ceva de 200 de metri pătrați, suprafață mai mare decât ce am acum", a declarat mama Oanei Roman pentru ziarulring.ro.

În urmă cu şase ani, Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) a dat-o în judecată pe fosta soţie a premierului Roman pentru neplata chiriei.

"În 1990, am vrut o locuință comunistă, normală.
Singura cameră mare, sufrageria, are 28 de metri pătrați. Aici a stat pe vremuri un primar al Capitalei. Casa ridicată de stat în 1963 nu o revendică nimeni și am luat-o de la ICRAL. Dar în 1992 n-au avut cu ce să-l atace pe Petre și s-a creat discuția cu această locuință"
, a explicat Mioara Roman.

Potrivit ziarului citat, RA-APPS îi cere Mioarei Roman să plătească peste 480.000 de euro.


Foto: Mediafax
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • M atrix pe 23 Nov 2014, 13:36
    nomenclaturista nesimtita

    La azil, nesimtita nomenclaturista, obraznica!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod