"Minionii", pe primul loc în box office-ul românesc, pentru al treilea weekend consecutiv

Lungmetrajul de animaţie "Minionii/ Minions", de Kyle Balda şi Pierre Coffin, se menţine pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, pentru a treia săptămână consecutiv, cu încasări de 576.072 de lei şi 23.745 de spectatori, scrie Mediafax.
Distribuită de Ro Image 2000, povestea minionilor, creată de Universal Pictures şi Illumination Entertainment, îşi are originea la începutul timpurilor. Minionii au început ca organisme unicelulare, pentru ca mai apoi să evolueze de-a lungul vremii, mereu ca slujitori ai celor mai ticăloşi stăpâni. Niciodată n-au avut norocul să-şi păstreze în viaţă acei stăpâni, de la T. Rex la Napoleon, aşa că acum se trezesc că nu au pe cine să slujească şi sunt afectaţi de o depresie profundă.
Dar un minion pe nume Kevin are un plan: împreună cu rebelul adolescent Stuart şi cu simpaticul Bob se vor aventura în lumea largă pentru a găsi un nou şef pe care ei şi fraţii lor să-l urmeze supuşi, informează cinemagia.ro.

Cei trei pornesc într-o aventură palpitantă care îi va duce, în cele din urmă, la următorul lor stăpân - Scarlet Overkill (voce: Sandra Bullock), prima superticăloasă din toate vremurile. Minionii au de îndeplinit cea mai dificilă misiune din toată existenţa lor: aceea de a-şi salva specia de la anihilare.
Printre actorii care şi-au împrumutat vocile pentru această animaţie se numără Jon Hamm, Michael Keaton, Steve Coogan şi Geoffrey Rush.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod