Mîndruţă explică de ce o atacă pe Olivia Steer: "Sunt cu inima frântă, căci familia ei îmi e prietenă"

Jurnalistul este prieten de familie cu Andi Moisescu şi soţia lui, dar spune că nu poate fi de acord cu ceea ce susține Olivia.
Lucian Mîndruţă a vorbit la Antena Stars despre poziția sa critică privind opoziția Oliviei împotriva vaccinurilor.

"Sunt cu inima frântă, căci familia Moisescu - Steer îmi este prietenă. Dar, cred că atunci când faci afirmaţii că ceaiul de coadă şoricelului vindecă accidentele cerebrale, ar trebui să ai un studiu în acest sens. Eu îi înţeleg drama personală Oliviei, căci nu ştiu ce aş fi făcut în situaţia ei. Copiii mei sunt vaccinaţi, pentru că eu înţeleg ştiinţa din spatele vaccinului.
Eu mi-am vaccinat fata cu vaccinul HPV înainte că el să fie oferit gratuit, pentru că noi nu am vrut să aşteptăm până era pus la dispoziţie"
, a explicat Mîndruță la Antena Stars.

"Ştiinţa e grea. Nu toate plantele sunt sănătoase, bune. Asta cu plantele este poveste. În Evul Mediu, când nu existau medicamente, speranţa de viaţă era la jumătate faţă de astăzi. Despre ce vorbim? Când eşti persoană publică, trebuie să-şi asumi responsabilitatea celor spuse. Trebuie să te gândeşti dacă ceea ce spui tu poate face rău cuiva", a mai spus jurnalistul.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • MARIA pe 25 Feb 2015, 09:09
    OLIVIA STEER

    SUNT FOARTE DE ACORD CU CELE DOUA COMENTARII POSTATE MAI SUS,DL MANDRUTA A DAT O PUTIN IN BARA.OLIVIA E O FEMEIE DE INVIDIAT PENTRU FAPTUL CA PROMOVEAZA STILUL SANATOS...CAT DESPRE MEDICAMENTE....LA CATE S AU INTAMPLAT IN ULTIMUL TIMP SI NU NUMAI,NE INTOXICAM PUR SI SIMPLU CU MEDICAMENTE .....PT CE? PT. CA MEDICII SI FARMACIILE AU DE CASTIGAT!!!!!

    0
    2

  • o femeie pe 24 Feb 2015, 13:53
    daca astea sunt vorbele lui Mindruta, atunci e fraier rau

    Olivia Steer promoveaza traditii si preventie. Un ceai de coada soricelului nu va salva pe cel care a baut/fumat/mancat ca porcul toata viata, dar ca prezenta in viata unui om echilibrat are efecte mai bune decat medicamentele. Atitudinea contra vaccinurilor a aparut in Romania tocmai din patima doctorilor de a recomanda orice medicament pt comisioanele primite, ignorand preventia. Un om cu igiena vietii praf (fumator, mancare proasta, carente de dormit) degeaba face vaccin anti tbc/ hepatita/prostie etc. Sunt rari medicii dar am ajuns sa ii apreciez pe cei ce ma intreaba la fiecare vizita: ai facut sport azi? ai baut 2-3l apa azi? cate ore dormi?

    1
    1

  • cam prost pe 21 Feb 2015, 21:35
    cam

    cam prost NEA MANDRUTA asta. daca intelege stiinta, atunci ar trebui sa inteleaga ca orice lucru pe pamantul asta are un rost. acuma, nu zic ca fac minuni leacurile babesti, dar poate ajuta. femeia aia nu are nevoie de studii sa demonstreze ceva sau sa isi spuna pct de vedere. ea a testat "produsele" pe care le recomanda si au dat roade. sunt niste alimente si nu se imbolnaveste nimeni daca bea un ceai sau mai stiu eu ce planta. fiecare e liber sa incerce si sa isi dea singur seama daca spune ceva bun sau rau. tocmai ca Olivia este persoana publica nu face afirmatii periculoase, ci doar vbeste de calitatile unor plante, ierburi...intelegeti ideea. deci, DL MANDRUTA esti cam prost matale.

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod