Milla Jovovich va naşte o fetiţă

Actriţa şi soţul său, regizorul Paul Anderson, vor deveni părinţii unei fetiţe, care va fi a doua a cuplului, după Ever Gabo, născută în 2007, potrivit site-ului contactmusic.com, citat de Mediafax.

Milla Jovovich, în vârstă de 38 de ani, a declarat, miercuri, că a aflat sexul bebeluşului pe care îl va naşte şi că acesta va fi o fetiţă.

2007anul în care s-a născut prima fetiță a actriței
Jovovich şi soţul său, Paul Anderson, producătorul francizei cinematografice "Resident Evil", mai au împreună o fetiţă, în vârstă de şase ani, pe nume Ever Gabo.

"Vom avea o fetiţă şi (Ever Gabo, n.r.) abia aşteaptă. Eram îngrijorată de faptul că ar putea fi un băiat, mă gândeam ce o să păţească.
Îmi spuneam «mă întreb cât de mult va supravieţui în casa asta, cu fetiţa asta care o să îl tot împingă, o să îi pună piedică, o să îl bruscheze»"
, a declarat Jovovich privind reacţia fiicei sale mai mari la vestea că va avea o soră.

Jovovich a explicat că Ever Gabo a venit deja cu mai multe sugestii de nume, unele dintre ele foarte amuzante.

"Unul dintre ele a fost «toilet bowl» (vas de toaletă, n.r.). Am zis că ăsta e doar aşa, pe o listă. Apoi a mai zis să-i spunem «bicycle lane» (pistă de bicicletă, n.r.).
De fapt, numele pe care i-l vom da a fost ales de ea (Ever Gabo, n.r.). Sunt încă deschisă la sugestii, dar avem un fel anume de a-i spune acum"
, a mai spus Milla Jovovich.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod