Milla Jovovich se casatoreste

de Nicoleta Tarantus, 10 August 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Milla Jovovich se casatoreste

Logodita cu regizorul britanic Paul Anderson de sase ani, modelul si actrita Milla Jovovich se va casatori cu acesta pe 22 august, potrivit FemaleFirst.co.uk.

"Suntem impreuna de foarte mult timp. Am vorbit despre casatorie de cateva ori si am ajuns in punctul in care am hotarat sa facem acest pas. Am facut un copil impreuna - intr-un fel ne-am decis ca trebuie sa ne casatorim".

In varsta de 33 de ani, Milla declara ca adora "meseria" de mama, iar acest lucru a ajutat-o sa realizeze cine este cu adevarat: "Nu mai este niciun mister a existentei mele. Treci prin multe de-a lungul vietii, iti cauti identitatea, dar dupa ce devii mama, descoperi cine esti cu adevarat. Actorie, cariera de model - as renunta la tot pentru fiica mea", a declarat actrita pentru ziarul britanic The Guardian.

Frumusetea ucraineana a mai declarat ca rochia de mireasa va fi realizata chiar de ea.

Milla l-a cunsocut pe Paul cand a jucat in filmul "Resident Evil", pe care el l-a produs si regizat. Milla este la a treia casatorie: la 16 ani s-a casatorit cu actorul Shawn Andrews, iar a doua oara cu regizorul francez Luc Besson. Milla si Paul au impreuna o fetita, pe nume Eve, in varsta de aproape doi ani.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod