Milla Jovovich este însărcinată cu cel de-al doilea copil

Actrița mai are, împreună cu soţul ei, Paul Anderson - producătorul francizei "Resident Evil" -, o fetiţă în vârstă de 6 ani, Ever Gabo Anderson.

Milla Jovovich a anunţat că filmările pentru "Resident Evil: The Final Chapter" vor fi oprite până când se va naşte copilul, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

"O luni fericită tuturor. Iniţial aceasta trebuia să fie o postare în care să vă spun cât de încântată sunt că voi călători în Cape Town, Africa de Sud, pentru a începe să lucrez la «Resident Evil: The Final Chapter». Dar. Soţul meu, Paul, şi cu mine tocmai am descoperit că vom avea încă un copil!!!", a scris, luni, Milla Jovovich, pe pagina sa de Facebook.

Actriţa, în vârstă de 38 de ani, a precizat şi că filmările pentru "Resident Evil: The Final Chapter" se vor opri.

"Deci, după mai multe discuţii, ne-am gândit că ar fi în interesul tuturor să aşteptăm până când copilul se va naşte, înainte de a începe un film «RE» («Resident Evil», n.r.)", a scris actriţa, pe Facebook.

Milla Jovovich, care este căsătorită cu regizorul Paul W.

S. Anderson, a declarat la începutul lunii august că îşi doreşte un al doilea copil, spunând că nu vrea ca diferenţa de vârstă dintre fiica ei, Ever Garbo, în vârstă de 6 ani, şi viitoarea soră a acesteia să fie prea mare.

"Dacă nu o fac acum, pe măsură ce îmbătrânesc va fi mai dificil", a spus starul seriei "Resident Evil".

"Ever mereu vorbeşte despre cât de mult îşi doreşte să fie sora mai mare. Trebuie să o fac înainte ca ea să fie prea mare pentru a-i mai plăcea acest lucru.
Nu am tot timpul din lume pentru a mă gândi la asta"
, a mai spus Milla.

Actriţa este mulţumită să stea acasă şi să fie mamă şi spune că a refuzat oferte pentru filme pentru a petrece timp cu fiica ei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod