Miliardarul Facebook a rămas fără cash

Aflat în vacanță în Italia, Mark Zuckerberg a rămas fără mărunțiș în timp ce vizita insula Capri. Norocul lui că a găsit un bancomat și că i-au rămas finanțe după ce a pierdut 1,5 miliarde de dolari la bursă.

Aflat în vacanță în Italia, Mark Zuckerberg și soția lui au rămas fără mărunțiș în timp ce vizitau insula Capri.

Cei doi au proaspăt căsătoriți au fost fotografiați pe când scoteau cash de la un bancomat chiar a doua zi după ce acțiunile Facebook s-au prăbușit la bursă, averea tânărului antreprenor reducându-se semnificativ.

Mark și soția lui, Priscilla Chan, petrec luna de miere în Italia.

La Roma au vizitat Vaticanul și au plătit pentru o vizită privată în Capela Sixtină, unde au fost impresionați de capodopera lui Michelangelo, Crearea lui Adam.

După lecția de cultură din weekend, ei au dat marți o fugă pe insula Capri, dar se pare că au cheltuit cam mult, fiind fotografiați în timp ce scoteau bani de la un ATM.

Site-ul tmz.com observă că Zuckerberg a ajuns să scoată cash după ce a pierdut 1,5 miliarde de dolari în urma prăbușirii la bursă a valorii acțiunilor Facebook.
Chiar dacă marți el a fost scos din lista 40 de bogați ai lumii, întrucât averea lui a scăzut de la 16,2 miliarde de dolari la 14,7 miliarde, Mark ar fi putut cumpăra bancomatul și banca respectivă cu totul dacă ar fi dorit...

 

Foto: TMZ

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 Mai 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ramona pe 1 Iun 2012, 14:23
    de aia sunt romanii saraci

    asta esti si tu cel care ai scris articolul , un sarac si invidios ca omul care avut o idee si curajul de a puneo in practica a reusit . tu ce crezi ca o sa realizezi doar cu invidia ta ??? de aia romania nu are viitor , pt ca sunteti numai hoti si parveniti la putere .....romania nici nu mai este a voastra . stiti de ce ? pt ca basescu deja a vandut tot si va sfatuieste sa fiti sclavi pe la straini , asa mai intra bani de taxat pt el si restul .....schimbativa mentalitatea , ca altii deabia asteapta sa va ia scumpa voastra romanie , cine a scris imnul la scris bine ......

    1
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod