Miley Cyrus va prezenta gala MTV Video Music Awards 2015


Cântăreaţa a fost aleasă să prezinte gala MTV Video Music Awards (VMA) 2015, la doi ani după ce a şocat publicul şi telespectatorii americani prin intermediul unui nou stil de dans cu mişcări lascive - denumit "twerking" -, la ediţia din 2013 a evenimentului, informează agenţia Reuters, citată de Mediafax.

Într-un mesaj publicat, luni, pe Twitter, tânăra artistă pop americană a ataşat o fotografie care o prezintă într-o ţinută fantezistă de culoare verde, însoţită de următorul mesaj: "MTV nu mă lasă să cânt pe scenă. Aşadar, anul acesta voi prezenta gala VMA".

Postul MTV a confirmat această informaţie şi a distribuit fotografia cu Miley Cyrus pe Twitter, fără a prelua însă şi mesajul ironic al artistei americane în vârstă de 22 de ani.

Cântăreaţa Miley Cyrus a şocat publicul la ediţia din 2013 a galei, organizată la New York, iar evoluţia ei de pe scenă alături de Robin Thicke, cu care a interpretat piesa "Blurred Lines", în care au abundat mişcările lascive şi mesajele cu tentă sexuală, a ţinut prima pagină a presei internaţionale.

Gala VMA, care premiază artişti din lumea întreagă pentru realizări deosebite în domeniul producţiei de videoclipuri, a fost marcată de numeroase momente insolite în trecutul ei.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod