Miley Cyrus şi-a dezamăgit iar fanii: s-a tuns

Vedeta a postat pe contul ei de Twitter fotografii cu noul ei look, dar reacțiile nu au fost favorabile.
Vedeta a postat pe contul ei de Twitter fotografii cu noul ei look, dar reacțiile nu au fost favorabile.

Miley Cyrus a revenit pe contul său de Twitter, după doi ani şi jumătate de pauză, pentru a le arăta fanilor noua sa tunsoare, anunță site-ul realitatea.net. După ce cântăreaţa a postat o fotografie cu noua sa tunsoare, un bob sofisticat, reacţiile fanilor nu au întârziat să apară, toţi spunând că e o tunsoare foarte scurtă.
Miley le-a răspuns că a fost vorba doar de câţiva centimetri pentru a obţine bob-ul şi că în total s-a tuns doar 12 centimetri, adăugând că se simte liberă şi foarte bine cu noua tunsoare.


În octombrie 2009, Miley le-a explicat fanilor săi de pe Twitter motivele care o fac să renunţe la contul său, lăsând de înţeles că a pierdut contactul cu viaţa reală şi că a început să trăiască prin şi pentru postările sale de pe Twitter, scrie cotidianul britanic Daily Mail, citat de realitatea.net. "Motivele sunt simple: am început să postez despre coşuri. Am încetat să trăiesc momentul şi am început să trăiesc pentru oameni", a spus ea.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Fanullll luii mileyy !! tee ad pe 17 Aug 2012, 11:34
    Sooperr look

    miee chiar imi plake noul llook a lui Miley ! ii sta foarte bine !! Sii miley ! nuiii baga in seama ce zik eii !! daka tie iti plake .. conteaza tie sa ti plaka nu lor !! mie imi plake ! i love you ! :*

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod