Miley Cyrus, părăsită de logodnic după show-ul obscen

Cântăreaţa americană şi actorul australian Liam Hemsworth au decis să rupă logodna, după o relaţie care a început în urmă cu patru ani, au confirmat în exclusivitate pentru revista People agenţii de presă ai celor două vedete.
 
Această decizie marchează sfârşitul unui an tumultuos între cei doi, pe parcursul căruia Miley Cyrus, în vârstă de 20 de ani, şi Liam Hemsworth, în vârstă de 23 de ani, au trăit mai mult despărţiţi decât împreună, scrie People, citată de agenția Mediafax.

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-au cunoscut în 2009, în timpul filmărilor pentru lungmetrajul "Ultimul cântec/ The Last Song", în care au jucat împreună. Cei doi s-au despărţit în 2010, dar s-au împăcat după câteva săptămâni.

Cele două vedete s-au logodit în mai 2012, dar la începutul acestui an cuplul a decis să-şi amâne nunta.
 
 

Ulterior, Miley Cyrus a fost văzută de câteva ori fără inelul de logodnă primit de la Liam, însă acesta a reapărut pe mâna ei atunci când cuplul s-a reunit în iulie, în Canada, unde actorul australian filma pentru pelicula "Cut Bank", şi, din nou, în august, pe covorul roşu, la premiera filmului "Paranoia".
 
De atunci, se pare că cele două vedete au decis să trăiască separat şi sunt foarte ocupate: Miley trebuie să pregătească lansarea următorului ei album, "Bangerz", iar Liam se pregăteşte pentru turneul de promovare a filmului "The Hunger Games: Catching Fire".

Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, decizia de a se despărți i-a aparținut de această dată actorului australian, care a fost deranjat de prestația obscenă a logodnicei sale pe scena galei de decrnare a Premiilor MTV Video Music Awards 2013, desfășurată pe 25 august. 
 
 

"Miley și Liam erau deja despărțiți de ceva timp, dar când el a văzut prestația ei și iureșul creat apoi, a fost picătura care a umplut paharul", a declarat o sursă citată de tabloidul RadarOnline.com. "A fost exact ce-i trebuia pentru ca el s-o rupă în sfârșit cu Miley, odată pentru totdeauna. A fost jenat, dezgustat, înmărmurit de prestația ei", a mai spus sursa citată.
 
 

Fosta vedetă Disney a șocat publicul și telespectatorii evenimentului, dansând lasciv, la limita unui show porno, evoluția ei fiind dur criticată în presă, timp de mai multe săptămâni.
 
 

De altfel, ediţia americană a revistei Vogue a renunţat la coperta cu Miley Cyrus, care trebuia să apară în numărul din luna decembrie, din cauza prestaţiei provocatoare pe care tânăra cântăreaţă a avut-o la gala MTV. 
O sursă apropiată de anturajul Annei Wintour, celebrul redactor-șef al publicației de modă, a declarat pe 8 septembrie pentru tabloidul Daily Mail că show-ul tinerei cântăreţe americane nu a fost deloc pe placul celebrei jurnaliste fashion din Statele Unite: "Anna a considerat că prestaţia ei a fost foarte deplasată. A decis, pe baza prestaţiei lui Miley, să aleagă o nouă direcţie pentru coperta acelui număr".
 
  
Anna Wintour a decis astfel să anuleze orice colaborare cu Miley Cyrus, considerând-o mult prea vulgară pentru a apărea pe coperta prestigioasei reviste Vogue.
 
Vedeta nu și-a cerut scuze pentru prestația ei, dimpotrivă. Ea consideră că nu merită "ploaia" de critici care s-a abătut asupra ei şi că reacţiile din presă sunt exagerate. "Ceea ce este impresionant e faptul că, deşi au trecut trei zile, oamenii continuă să vorbească. Se gândesc prea mult la asta. Vă gândiţi mai mult la asta decât m-am gândit eu. De fapt, nu m-am gândit prea mult, pentru că aşa sunt eu", spune fosta Hannah Montana.

Miley Cyrus a lansat apoi videoclipul pentru cea mai recentă piesă a ei, "Wrecking Ball", în care îşi prezintă noua coafură (artista este tunsă extrem de scurt) şi călăreşte complet goală o minge uriaşă.
 
Cântăreaţa şi actriţa americană Miley Cyrus a devenit cunoscută graţie serialului pentru adolescenţi "Hannah Montana", în care a interpretat rolul principal.
 
 

Actorul australian Liam Hemsworth a debutat în televiziune, cu un rol în serialul "Neighbours", dar a făcut destul de rapid tranziţia spre marele ecran, remarcându-se în lungmetrajele "Triunghiul", "Numere fatale" şi "Jocurile foamei/ The Hunger Games". Liam Hemsworth, ai cărui fraţi mai mari Luke şi Chris sunt şi ei actori, a putut fi văzut în vara anului 2012 şi în filmul de acţiune "Eroi de sacrificiu 2/ The Expendables 2".


Foto: Hepta, AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Septembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod