Miley Cyrus isi invata sora dansuri "murdare"

de Nicoleta Tarantus, 17 Decembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Miley Cyrus isi invata sora dansuri

Artista, in varsta de 17 ani, isi invata sora, in varsta de 9 ani, dansuri provocatoare, potrivit Showbizspy.com.

Starul din Hannah Montana, care de curand a concertat in UK fiind imbracata intr-o pereche de pantaloni de piele foarte provocatori, poate fi vazuta in noul sau videoclip cerandu-i surorii sale Noah sa danseze precum cei din videoclipul lui Akon, "Smack that".    

Anul trecut, Miley a fost protagonista unor poze semi-nud pentru publicatia americana Vanity Fair, dar si-a cerut scuze fanilor, care au considerat fotografiile ca fiind nepotrivite.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Madalina pe 10 Mai 2011, 02:36
    ????????????????????

    miley cyrus, am crezut ca esti altcineva . Mia placut Hannah Montana destul de putin dar totusi am crezut ca in realitate nu esti atat de plictisitoare ca in filmele cu tine dar se pare ca am gresit! Am crezut ca bluzele cu Hannah Montana erau la moda dar acum nu mai cred . Totusi asta a fost acum mult timp si acuma cand incercam sa ma alatur prietenelor mele ca sa te plac aflu asta. Cum poti sa fi atat de nesimtita sa inveti un copil de 9 ani sa danseze dansuri gen tip Hannah Montana. credema am 9 ani si parerea mea despre ce faci nu e bine. Nu eram un mare fan dar sa aflu asta numi vine sa cred. team placut 0,99% si acuma te plac 0,00% mia placut cum canti dar acuma cred ca esti o vedeta de 1 ban nici un ban si daca ar fi un ban ar fi cu o gaura gigantica in mijloc nu meriti sa fi o vedeta!

    0
    0

  • anchi pe 4 Ian 2011, 11:10
    despre MILEY

    E cea mai tare vedeta.

    0
    0

  • andreea pe 18 Aug 2010, 11:12
    mayly carrus

    e super urata pacat ca e cu nick jonas ea nu merita sa fie cu el

    0
    0

  • albinutza pe 9 Aug 2010, 15:12
    miley si hana- doua persoane diferite.

    Nu pot sa cred ce se petrece cu miley.adica ,ma refer la chestia asta cu hanah montana.Mie personal mi se par doua persoane diferite:in primul rand-culoarea parului

    0
    0

  • albinutza pe 9 Aug 2010, 15:02
    sddfd

    Eu sincera sa fiu mi-a placut hanah montana.Dar cand am auzit ca se imbraca provocator si ca face poze semi-nude,mi-am schimbat cu toul pararea.Nu sunt si nici nu eram nubuna dupa ea,dar acum sincer ,incep sa cred ca nu mai este serioasa si ca nu are respect de sine.

    0
    0

  • miley e o nesimtita pe 28 Iul 2010, 19:06
    miley

    miley nu e civilizata ci selena gomez!!!!!!!

    0
    0

  • rebecca pe 19 Mai 2010, 17:28
    miley cyrus.........!!!!!!!!!!!!!ai grija ce spui la tv .......!!!!!

    Am 10 ani credeam ca esti altfel. adica nu mai vrei fani mici hai pa atunci .ca eu te iubesc sunt nr 1 fan , dar acum parca un pic de ura am pentru tine . dar tot te plac doar ca acujm ma ddeclar fan nr.2.

    0
    0

  • mim pe 11 Feb 2010, 20:49
    bitch

    miley este o bitch.la fel ca vanessa hudgens

    1
    0

  • ela pe 11 Ian 2010, 18:56
    atata paguba...

    " NU TE MAI PLAC - diana pe 28 Dec 2009, 19:25 " - bravo, Diana ! Vedete de doi bani, modele negative ,imi place, ai personalitate !

    1
    0

  • diana pe 28 Dec 2009, 19:25
    DESPRE MILEY CYRUUS

    la inceput te-am placut dar acum nu mai te plac pentru ca esti o neserioasa : iti inveti sora sa danseze......... faci sex cu barbatii ai un tatuaj sub san cu prietena ta ! ERAM FANUL TAU NUMARUL 1 DAR ACUM TE-AM PARASIT am avut colectia SO HANNAH MONTANA CREATIVITI COLECTIONS am bluze cu tine si o grama de lucruri!!!!!! NU TE MAI PLAC

    0
    0

  • anghela pe 19 Dec 2009, 16:06
    despre miley

    imi place foarte mult miley de aceea am un cont pe sunphoto cu ea am albume cu ea dar am auzit ca ea nu mai vrea fani mici vrea cam de varsta ei sa kiar mai mari nu stiu daca intradevar miley kiar nu mai vrea fani mici dar eu tot sun fanul ei bye-bye !!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod