Miley Cyrus, amenintata cu moartea

de Georgiana Dorobanțu, 30 Octombrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Miley Cyrus, amenintata cu moartea

Un barbat a fost acuzat ca a amenintat-o cu moartea pe Miley Cyrus, celebra interpreta a personajului Disney, Hanna Montana.

Soldatul Sean Christian Mathis, in varsta de 22 de ani, a fost acuzat ca a aparut in locatia unde dublura lui Milley filma o scena pentru filmul Disney in luna iunie a acestui an si a amenintat ca o omoara, informeaza femalefirst.co.uk.

Se pare ca soldatul american a confundat dublura actritei cu aceasta si a strigat: "Hei, este Miley Cyrus! Am sa te omor!"

Potrivit unui raport al politiei, autoritatile l-au arestat pe Mathis pentru amenintari cu moartea, si dupa ce au descoperit ca acesta este soldat, au predat cazul politiei militare.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • georgiana pe 8 Mai 2012, 17:45
    mylei

    Sunteti nebuni!Lasati-o sa moara!E nebuuna si in plus aku imi placer de Selena mylei se droga!:d

    1
    0

  • georgiana pe 6 Sep 2010, 19:43
    mylei

    chiar nu-mi vine sa cred k vedeta mea preferata mylei cyrus a murit.dar totusi as vrea sa aflu mai multe detalii despre moartea ei.datimi si mie com cei care stiu mai multe detalii.plzz.si orium imi pare fosrte rau.

    0
    0

  • fllory pe 5 Aug 2010, 20:51
    ......

    Ioana u chiar crezi toate prostiile?? Cum sa fie bantuita? Crezi ca aici sunt filme de groaza? Si in plus ce mama? Eu stiu ca are o singura mama care este Leticia (Tish) Cyrus..alta mama, de unde???

    0
    0

  • Ioana pe 7 Iun 2010, 13:55
    ...

    Da este adevarat dar...totusi cam fals.Apropo de miley cyrus:am auzit ca in ultimile 3 luni de zile miley a fost bentuita de o mama de a ei care a murit.Cauza:cand mama de care vb. eu a murit miley a refuzat sa participe la inmormantare deoarece se intalnea cu prietena ei Emily Osment si plus ca asta era o scuza a ei.Adevarul era ca era foarte suparata pe mama ei deoarece ea nu a lasat-o sa participe la cateva concerte si filme asa ca ...

    0
    0

  • daniela pe 23 Mar 2010, 18:14
    miley

    cum adica?sunt un fan urias cum?am 9 ani in 2010 pe 15 noiembrie voi implini 10 noroc.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod