Miley Cyrus a fost externată

Cântăreaţa americană a fost externată dintr-un spital din statul american Missouri, unde a fost internată pe 15 aprilie, pentru a se trata din cauza unei reacţii alergice severe la antibiotice.
Miley a fost internată pe 15 aprilie în spitalul Sprint Center din Kansas şi a fost nevoită să anuleze un concert pe care urma să îl susţină în aceeaşi zi, în Kansas City, după ce a suferit o reacţie alergică severă la antibioticele care i-au fost administrate împotriva unei infecţii a sinusurilor, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Din cauza acestei probleme medicale, Miley Cyrus şi-a anulat şi celelalte concerte pe care urma să le susţină weekendul trecut, în cadrul turneului său american, însă, după o scurtă pauză, pe 2 mai va începe o serie de spectacole în Europa, pentru promovarea celui mai recent album al său, "Bangerz".

"(Miley, n.r.) se simte mult mai bine şi turneul din Europa se va desfăşura conform programului", a declarat o sursă apropiată cântăreţei pentru site-ul Eonline.com, citat de Mediafax.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod