Mihai Traistariu si Dinu Maxer schimbari radicale de look

La un nici un an dupa implantul de par, Mihai Traistariu si Dinu Maxer au ales sa-si schimbe radical tunsorile. Amandoi sunt foarte incantati de rezultatul transplantului lor de par si se bucura ca acum isi pot aranja parul asa cum inainte doar visau.

"Amandoi au fost cazuri cu probleme, Mihai are niste cicatrici urate de la o alta interventie, la Dinu nu prea aveam de unde sa facem transfer, dar la amandoi rezultatele sunt spectaculoase. La Mihai o sa mai incercam o interventie in toamna, la el situatia e delicata, dar am remediat zic eu mare parte din problema, si usor, usor o sa ajungem la rezultate si mai buna. Sunt baieti extraordinari, ma bucur ca au ajuns pe mana mea, ca sunt fericiti cu rezultatele pe care le au, la ei imaginea este foarte importanta, nu atat aparitiile publice cat faptul ca, un implant de par rezolva un complex, te ajuta sa recastigi increderea in tine", a declarat medicul Felix Popescu.

Pe mana medicului Felix Popescu au ajuns mai multe capete celebre, recent Catalin Botezatu si tenismenul Adrian Ungur, iar in trecut  Razvan Ciobanu, Cornel Pasat, fosta glorie nationala Rodion Camataru si pictorul Costin Craioveanu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod