Mihai Traistariu la al treilea implant de par

Primul implant de par a avut loc in urma cu multi ani intr-un spital de stat, al doilea in Turcia, iar cel de-al treilea ieri la clinica doctorului Felix Popescu din Capitala. Ieri dimineata Mihai Traistariu a intrat in interventia care a durat 10 ore ca sa-si completeze zonele in care mai avea inca goluri.
"A fost un pacient cuminte, el isi doreste foarte tare sa scape de acest complex, ma bucur ca a ajuns pe mana mea si am facut tot ce mi-a stat in putere sa-i indeplinesc visul de a avea par. Avea inca zone unde nu crescuse,pe care le acoperea cu pudra. Adevarul este ca dezavantajul unei operatii peste hotare este ca nu poti comunica tot timpul cu medicul tau, nu poti merge la el ori de cate ori ai nelamuriri sau vrei sa te vada, e dificil sa zbori de fiecare data, e important cand ai avut un implant mai dificil cum a fost cazul lui, sa te tina mereu sub observatie ca sa ai o rata mare de succes.
Eu am sa ma ocup personal de Mihai ca lucrurile sa mearga bine"
, a declarat medicul Felix Popescu.

Prin mana lui au trecut cele mai multe capete celebre de la noi, Rodion Camataru, Andrei Duban, Cornel Pasat, Razvan Ciobanu, Dinu Maxer, Costin Craioveanu. Toti s-au declarat multumiti de rezultatele avut, toti au legat relatii de amictie cu medicul lor. Despre intervetie Mihai a postat un status pe facebook, in stilul lui caracteristic.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod