Mihai Traistariu conduce detasat in concursul international Eurodance

18 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Mihai Traistariu conduce detasat in concursul international Eurodance

150 de Dj din toata lumea, diversi producatori muzicali si jurnalisti au ales din fiecare tara o melodie dance reprezentativa, cantata de un artist din acea tara, cunoscut pe plan international, pentru concursul Eurodance.

Romania este reprezentata in 2008 de Mihai Traistariu, cu melodia "Your love is hig ". Concursul a inceput acum o luna, cand organizatorii au initiat votul on-line.

Pe site-ul oficial eurodanceweb.net/poll.htm sunt postate cele 41 de tari, cu melodiile care le reprezinta in concurs.

Organizatorii competitiei vor pastra activ votul on-line pana pe 31 decembrie. Melodia care se va clasa pe locul 1 va beneficia de finantarea unui videoclip si de difuzarea acestuia pe cele mai importante canale muzicale europene (MTV , VH1 , MCM etc). Artistul castigator are dreptul sa-si aleaga regizorul clipului.

In acest moment, Mihai Traistariu se afla pe locul 1 cu aproape 9700 de voturi, in vreme ce locul 2 ocupat de Polonia are 2700, iar Italia, ocupanta locului 3, are 1900 de voturi. Moldova, reprezentata de Crazy Loop, se afla in acest moment pe locul 4, cu 1300 de voturi.

Se poate vota o singura data de pe un calculator.

Castigatorul va fi desemnat la Bruxelles in luna ianuarie, cand organizatorii au pregatit un mare spectacol, in care vor evolua artistii concurenti la Eurodance si, bineinteles, castigatorul.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod