Mihai şi Iulia Albu, probleme în căsnicie

Creatorul de modă a negat zvonurile despre divorţ, dar a recunoscut că mariajul său trece printr-un moment greu. Mihai Albu a spus că el şi soţia sa vor rămâne împreună.
Surse apropiate familiei Albu, citate de Pro TV Magazin, au mărturisit că discuţiile despre divorţul celor doi ar fi deja destul de avansate, iar Iulia încearcă din răsputeri să salveze aparenţele, soluţia aleasă de cei doi fiind cea a semnării unui act notarial. Iulia şi Mihai Albu au împreună o fetiţă de trei ani, Mikaela.

Designerul a negat însă varianta divorţului. "S-a mai pus problema divorţului. Sunt tot felul de discuţii. Eu sunt cel care cedează. Avem şi noi probleme în cuplu şi în orice cuplu sunt discuţii. Dar asta nu înseamnă că divorţăm. Divorţul este ultimul lucru care se poate întâmpla, mai ales că noi avem un copil", a spus creatorul de modă la emisiunea "Happy Hour".


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Februarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod