Mihai şi Iulia Albu au apărut din nou împreună

Cei doi foşti soţi au apărut împreună, ținându-se de mână, miercuri seara, la un eveniment monden, Celebrity Awards, gala organizată de revista Story și ajunsă la a treia ediție.

Cei doi s-au comportat firesc, apariția lor împreună fiind marea surpriză a serii, relatează site-ul wowbiz.ro.

Iulia a purtat, ca de obicei, o ţinută excentrică şi a vorbit toată lumea.

"Dacă stai lângă un om zece ani, e imposibil să nu mai ai nişte sentimente pentru el. Cred că această pauză (n.r. perioada de la divorţ) nouă ne-a făcut bine. Ne-a apropiat mai mult unul de celălalt", a spus Iulia pentru wowbiz.ro.

Mihai Albu a declarat că el şi Iulia formează din nou un cuplu.

"Nu pot să spun că doar fiica noastră, Mikaela, este motivul pentru care noi doi ne-am împăcat. Sunt mai multe, dar ţin doar de noi doi! Ştiu însă că fetiţa se simte cel mai bine atunci când suntem toţi împreună. Nu pot să spun acum dacă va fi o a doua nuntă, ar putea fi, dar dacă va fi aşa, vă vom anunţa."

Iulia şi Mihai Albu au divorţat la notar în martie anul trecut. Cei doi au fost să semneze actele de divorţ, ţinându-se de mână, iar la plecare s-au sărutat.

Vestea împăcării lor a fost lansată de Oana Turcu, pe blogul ei, după ce i-a văzut împreună, la târgul de nunți de la Palatul Parlamentului.

"Un pic! Așa zic oamenii din staff-ul lui Mihai Albu. Ce s-a întâmplat? Prietenia noastră s-a transformat în vecinătate pentru trei zile, la Expo Ideal Mariaj, târgul de nunți care s-a desfășurat în weekend la Palatul Parlamentului și unde Ardes a avut super-oferte. Am avut standul învecinat cu cel al lui Mihai", a scris Oana.

"Surpriza a venit chiar duminică, cu câteva ore înainte ca evenimentul să se încheie. Trebuie să vă spun că revista care a organizat întâlnirea, Ideal Mariaj, o are ca om de bază pe Iulia.

Și iată cum, duminică la prânz, Iulia și Mihai au intrat împreună la eveniment, se comportau ca un cuplu, ba chiar Iulia îl strigă pe Mihai: "Ia cheile de la mașină! Vezi că am uitat în mașină...", mă rog, nu intrăm în detalii de bucătărie internă. În orice caz, toată lumea i-a văzut așa cum îi știam pe vremuri, ca o familie!", a adăugat Oana Turcu.

 

Foto: wowbiz.ro

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod