Mihai şi Elwira Petre şi-au botezat fetiţa

Juratul show-ului "Românii au talent" şi soţia lui, Elwira, au botezat-o duminică pe fetiţa lor, Catinca.

Evenimentul a avut loc la o biserică de lângă Bucureşti, iar la ceremonia de creştinare au participat familia şi prietenii apropiaţi. "A fost un moment emoţionat, aşa cum este pentru fiecare părinte. Catinca a fost foarte cuminte, curioasă de tot ce i se întâmplă", a declarat Mihai.

Botezul a fost sărbătorit apoi la un restaurant din Capitală, unde Elwira şi Mihai şi-au aşteptat toţi prietenii. Invitaţii au fost întâmpinaţi de un candy bar delicios, plin de acadele, macarons şi brioşe frumos colorate.

Printre cei prezenţi la petrecere s-au numărat Dana Rogoz, Adela Popescu şi Radu Vâlcan, Laura Cosoi, Andra, Pavel Bartoş împreună cu familia, Ştefan Bănică, Nicoleta Luciu, Nea Marin şi Edi Stancu împreună cu baletul pe care îl coordonează, relatează Mediafax.

Ringul a fost invadat în prima fază de elevii Academiei de dans "Mihai Petre" care, pe lângă o demonstraţie făcută special pentru profesorii lor, au avut grijă că niciunul dintre invitaţi să nu stea prea mult timp pe scaun. Pentru că într-una dintre ediţiile de la "Românii au talent" Mihai a fost cucerit de concurenţa care a cântat şi a dansat pe o piesă a Shakirei, Pavel Bartoş a ţinut să-i facă o dedicaţie specială şi l-a invitat la o demonstraţie de dans pe ritmuri latino. Elwira i s-a alăturat imediat spre bucuria celor prezenţi, care s-au strâns imediat în jurul ringului.

Nicoleta Luciu a fost prezentă nu doar în calitate de prietenă, ci şi de artistă, aceasta încingând atmosfera cu câteva melodii. La fel de provocatoare au fost şi coregrafiile, Nicoleta avându-i alături de ea pe scenă pe patru dintre foştii concurenţi de la "Dansez pentru tine".

Responsabili cu buna-dispoziţie au fost şi Max şi trupa Smashed Mosquito, care au molipsit invitaţii cu energia lor nebună. "A fost o petrecere foarte reuşită şi sunt convins că atunci când va creşte şi va vedea fotografiile, Catinca va fi de aceeaşi părere. Când ai familia şi prietenii alături de tine, succesul unui astfel de eveniment este după părerea mea garantat", a mai declarat Mihai.

Deşi au trecut abia trei luni de la naştere, Elwira i-a surprins pe toţi cei prezenţi cu o siluetă de invidiat. Într-o rochie roşie lungă, care îi contura perfect linia corpului, fericita mămică a fost o apariţie spectaculoasă, iar complimentele din partea celor prezenţi nu mai conteneau, relatează Mediafax.

Catinca este primul copil al cuplului Mihai şi Elwira Petre. Elwira Petre a născut-o pe Catinca în decembrie 2012.

Amândoi dansatori profesionişti, Mihai Petre şi Elwira sunt căsătoriţi de patru ani, dar trăiesc o frumoasă poveste de dragoste încă din 2001.


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Martie 2013
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bujie pe 18 Mar 2013, 15:31
    :))

    Nicoleta Luciu canta? Tipa aia deformata chiar are, pe langa tatele care ies din sutien si IQ-ul sub 40, "Hit-uri"? Mamaaaa ce in urma am ramas! :))

    1
    1

  • amy pe 13 Mar 2013, 20:46
    botez

    Chiar asa..luciu si hiturile..mai mare rasu!!!poate cu tatele pe afara si budigaii la vedere..biata;))))

    2
    1

  • Geo pe 12 Mar 2013, 09:50
    Hiturile Nicoletei

    Nicoleta Luciu a incins atmosfera cu cateva dintre hiturile ei :-))))) Foarte comik!

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod