Mihai Petre şi-a deschis Academie de Dans

Juratul de la "Românii au talent" şi soţia lui, Elwira, şi-au îndeplinit joi seară un vis: ei au deschis Academia de Dans "Mihai Petre", informează agenția Mediafax.

Proiectul era în desfăşurare de ceva vreme, însă acum a ajuns la stadiul pe care Mihai şi Elwira şi l-au dorit.

"Noi am început să antrenăm încă din 2002, dar la nivel de performanţă. Şcoala noastră se mândreşte cu câteva dintre cele mai bine clasate perechi din ţară, însă prin deschiderea acestei Academii vrem să lucrăm cu toţi cei care iubesc dansul. Cursurile noastre sunt dedicate persoanelor care îşi doresc să înveţe să danseze, indiferent că sunt la un nivel începător sau mai avansat.

Vin la sală oameni care îmi spun că ei au două picioare stângi. Provocarea pentru mine este să le demonstrez că nu au dreptate şi că, dacă există un pic de voinţă, oricine poate dansa", a declarat Mihai Petre.

Evenimentul de deschidere a avut loc chiar într-una din sălile Academiei de Dans, aflată în centrul Sema Park din Bucureşti.

Invitaţii au putut urmări câteva demonstraţii uluitoare ale celor mai bune perechi. De la jive, rumba, samba până la tango sauvals, ringul de dans a vibrat sub paşii dansatorilor care i-au lăsat mască cu mişcările lor pe cei prezenţi.


Surprizele serii au fost perechile de juniori, copii de numai 7-8 ani, care s-au mişcat aproape ireal pentru vârsta lor, dar şi o pereche de seniori, care a dat o lecţie importantă celor de faţă: dansul se poate face la orice vârstă, atâta vreme cât există pasiune.

Un alt moment special al serii a fost demonstraţia făcută de Alina Petre, sora lui Mihai, şi partenerul ei, Paolo Campigotto, aceştia fiind cea mai bine clasată pereche din România în clasamentul mondial şi finalişti la Cupa Europeană, secţiunea standard.

În cadrul Academiei, doritorii pot învăţa nu doar dansuri latino, ci şi dansuri populare.
Profesoara este chiar fiica lui Nea Marin, "Folclorica". Împreună cu elevii săi, dansatori amatori, iubitori de folclor, şi bineînţeles acompaniaţi şi de Nea Marin, aceştia au făcut joi seară o super demonstraţie, stârnind cheful de dans al celor prezenţi.

Toţi cei invitaţi au avut parte de prima lor lecţie de dans. Aceştia au învăţat alături de Mihai, Elwira şi ceilalţi antrenori câţiva paşi savals şi salsa, ringul devenind neîncăpător, relateaz[ Mediafax.

La petrecerea de deschidere a Academiei de Dans, Mihai a avut alături o mulţime de prieteni şi colegi, printre care Andi Moisescu, Pavel Bartoş şi fiica lui cea mare, Eva, Amalia Enache, Corina Caragea, Dana Rogoz, Alina Chivulescu, Dan Cruceru sau MasterChef-ul Sorin Bontea, care a demonstrat că se descurcă şi pe ring, nu doar în bucătărie.

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Septembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod