Mihai Morar, cu mâna pe burtica lui Ellie White! “Se ia”… l-a avertizat artista!

Ellie White a avut aseară prima apariție într-o emisiune de televiziune de cand a confirmat că este însărcinată pentru a doua oară.

Artista, care a primit vestea cea mare în urmă cu două săptămâni, a acceptat invitația lui Mihai Morar și a vorbit pentru prima dată despre noua etapă din viața ei în cadrul emisiunii “Răi, da’ buni” de la Antena Stars.

“Nu a fost nimic programat. Doru vroia la anul, eu, anul acesta, și uite că s-a nimerit să fie cum am vrut eu. Nu ne-am spus <acum o să facem un copil>. Cert este că am început să mă simt rău dimineața și, după ce am făcut un test de sarcină, s-a confirmat.

Suntem foarte fericiți”, a declarat Ellie White.



La sfârșitul emisiunii, Mihai Morar a ținut să-i atingă burtica lui Ellie White cu toate că a fost avertizat de cântareată ca acest gest ar putea fi interpretat ca o premoniție.

“Se zice că dacă atingi burtica unei gravide atunci o să devii părinte în curând. Mihai are două fetițe gemene superbe, iar eu i-am sugerat ar fi timpul să își planifice să devină tatăl unui băiețel. Este foarte provocator și solicitant să ai grijă de un băiețel.

Cred că fetițele sunt mult mai cuminți”, declară Ellie White.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod