Mihai Mărgineanu "îl face praf" pe Mircea Badea: "Trebuie să te trezeşti"

Actorul a lansat un atac surprinzător la adresa realizatorului de la Antena 3. Într-un mesaj postat pe Facebook, el i se adreseză ironic lui Badea şi chiar dacă nu îi menţionează numele, identitatea "ţintei" sale este evidentă.

Citind textul scris de Mărgineanu, e lesne de înţeles despre cine este vorba. "Dacă până la vîrsta de 30 de ani ai stat cu părinţii, pentru că era mai comod, înseamnă că ai o problemă.
Dacă te-ai apucat de tras de fiare şi de sport tot pe la 30 de ani pentru că te înjurau copiii în faţă blocului, şi ai arătat asta la televizor în şpagat, înseamnă că te-ai apucat târziu de sport şi de tras de fiare.
Dacă ai o prietenă bună care spune că orice ai face tu, idealul ei în viaţă este să nu se certe cu ţine, înseamnă că mai ai o şansă.
Dacă ai un fost prieten, înseamnă că prietenii ştiu de ce"
, a scris Mărgineanu.

Mesajul ironic nu se opreşte aici.

"Dacă ai locuit într-un cartier în care unii se numeau : Petrică Ţiganu’, Chinezu’, Vodcă, Tzutzacu sau Neamţu’, şi tu nu i-ai cunoscut în copilăria ta, însemna că ai stat mai mult prin casă cu mami şi nu e cazu’ să pomeneşti că ai fost smardoi, pentru că atunci când băieţii fumau la altă scară, tu învăţai la mate (ceea ce nu-i rău, neapărat!)
Dacă ai încercat să fii simpatic în preajma fetelor şi nu ţi-a ieşit, este pentru că nu eşti simpatic în prezenţa fetelor, şi nu-ţi iese."

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod