Mihai Găinușă și Marius Vintilă se reîntorc la radio

Mihai Găinuşă alături de Laura Ivăncioiu vor prezenta matinalul în cadrul unui post de radio care abia s-a lansat.
Echipa care va prezenta la radio SEVEN este formată din oameni cu mulți ani de experiență în radio: Mihai Găinușă, Marius Vintilă, Laura Ivăncioiu, Bogdan Strătulă, Mihai Dinu, Marius Chivu, Ana Maria Adam.

”Formatul postului este Adult Contemporary, iar noi toți suntem din target, și ca vârstă, și ca preferințe muzicale. O să facem radio de plăcere, cu pasiunea omului ajuns la 30, poate chiar 40 de ani, mai liniștit, mai echilibrat. În epoca ”fast-everything”, noi o să facem slow-radio, redescoperind împreună cu ascultătorii valorile radioului pe îndelete”, zice Bogdan Strătulă, directorul executiv al postului.

Matinalul ”Șapte dimineața” (7.00-10.00) va fi prezentat de Mihai Găinușă și Laura Ivăncioiu.
Vor fi informații pentru bucureșteni, subiectele zilei discutate cu ascultătorii, rubrici produse, scrise în stilul caracteristic lui Mihai.
Mihai Găinușă a împlinit anul acesta, în februarie, 20 de ani de radio. A realizat emisiuni de umor, matinale și chiar știri la Delta RFI, Radio 21 și Kiss FM. "Uneori viața îți dovedește că e rotundă ca un disc de vinil. Pentru mine surpriza a fost să mă reîntâlnesc cu oamenii de radio care mi-au marcat începuturile în meserie. Mihai Dinu, cu care acum aproape 20 de ani realizam matinalul la Delta RFI, mi-a propus matinalul la noul radio.
Fosta mea colegă, Laura Ivăncioiu, îmi va fi parteneră de dialog. Bogdan Stratulă și Marius Vintilă îmi vor fi colegi. Sunt profesioniști de radio pe care-i apreciez pentru verticalitate și implicare. Știți de ce am încredere în acest proiect? Fiindcă nu mai avem nimic de demonstrat nimănui. Vom face radio din plăcere, pentru ascultătorii noștri, dar și pentru noi. Plus că, pentru mine, 7 e un număr norocos",
a declarat Mihai Găinuşă.

Laura Ivăncioiu a făcut radio 10 ani, la 21, Delta RFI, Total și Radio Contact.
După matinalul de la Radio Contact, alături de Răzvan Popescu, Laura și-a deschis agenția de PR Deci Se Poate. ”Mi se făcuse dor de ascultători, iar un matinal cu Mihai e revenirea ideală. Ne știm de 19 ani, dar abia acum facem prima emisiune împreună.”

La butoane va fi Alex Crăciun, și el cu o experiență de 8 ani în radio (Student FM, HFM).

În drive time (17.30-19.30), Marius Vintilă va prezenta emisiunea ”Cuvinte. Cu Vintilă”. Marius Vintilă este cunoscut pentru cei 15 ani de radio împărțiți, în principal, între Pro FM și Radio Guerrilla. De 12 ani este si voice over pentru National Geographic Channel.


Radio SEVEN va emite pe frecvenţa 103,4 FM și online pe www.7radio.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod