Mihai Găinuşă dă în judecată postul de radio care l-a dat afară

Realizatorul s-a decis să dea în judecată postul de radio Radio 21, după ce a rămas fără emisiunea matinală pe care o realiza. Fostul cârcotaş susţine că avea contract până în anul 2016.
Radio 21 a decis să încheie colaborarea cu Mihai Găinuşă şi a întrodus, în locul emisiunii lui, matinalul, "Dimineaţa-n mare fel cu Bogdan şi Şurubel", prezentat de Bogdan Ciudoiu şi Andrei Lăcătuş (alias "Şurubel").

Nemulţumit de încetarea unilaterală a contractului, Mihai Găinuşă vrea să-şi facă dreptate în instanţă. "Reprezentanţii din România ai Radio 21 au denunţat unilateral contractul dintre noi, acţiune nepermisă de clauzele inserate în contract.
Acest contract valabil se încheie pe 30.06.2016. În prealabil mi-au propus un contract cu un alt radio din trust, Europa FM. Am refuzat, deoarece era un contract total dezavantajos pentru mine. În consecinţă îmi rezerv dreptul de a cere concursul instanţelor de judecată pentru rezolvarea diferendului. Atât timp cât mi-am respectat întocmai obligaţiile, fapt dovedit şi de noua lor propunere, sunt pregătit să-mi apăr drepturile. Întreagă echipă cu care am venit la 21 a fost notificată de întreruperea contractelor"
, a declarat Găinuşă pentru ziare.com.

"Eu iubesc radioul, îmi place să vorbesc cu oamenii în direct şi cred că încă pot să le ofer un zâmbet de dimineaţă.
Fără să cobor ştacheta bunului simt. Sunt pregătit să mă distrez şi să distrez ascultătorii"
, a mai spus realizatorul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod