Mihai Câmpineanu de la Şuie Paparude este în comă indusă

Liderul formaţiei Şuie Paparude, Mihai Câmpineanu, care a suferit un infarct miocardic, este în comă indusă, afirmă medicii timişoreni, care spun că starea acestuia "nu e foarte încurajatoare", dar şi că el nu are leziuni hemoragice cerebrale.
Directorul medical al Spitalului Judeţean din Timişoara, Florin Bîrsăşteanu, a declarat, marţi, pentru Mediafax, că Mihai Câmpineanu se află, în continuare, sub supravegherea medicilor de la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a unităţii medicale.

"Mihai Câmpineanu este în continuare la Spitalul Judeţean din Timişoara, la ATI. I s-au făcut unele investigaţii, un RMN, este intubat, însă despre rezultate nu vă pot spune prea mult, la cererea familiei. Acum el se află în comă indusă de medicamente, este intubat.
Încă nu ne putem da seama de starea lui, care nu este foarte încurajatoare. A dat unele semne, a mişcat, însă a fost sedat apoi. Vă pot spune că nu are leziuni hemoragice cerebrale, aşa cum s-a vehiculat"
, a spus Bîrsăşteanu.

El a precizat că Mihai Câmpineanu va rămâne sub supravegherea medicilor de la Spitalul Judeţean din Timişoara.

Liderul formaţiei Şuie Paparude, Mihai Câmpineanu, a suferit un infarct miocardic, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la finalul unui concert susţinut la Timişoara.

Colegii de trupă, care au şi sunat la 112, afirmau că Mihai Câmpineanu le-a spus, după concert, că are dureri puternice în zona pieptului, apoi acesta s-a prăbuşit la pământ.
În cădere, cântăreţul s-a lovit la faţă.

Duminică dimineaţă, Mihai Câmpineanu a fost transferat de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Timişoara la Institutul de Boli Cardiovasculare, fiind supus unei coronografii, medicii luând decizia de a-i monta două stenturi pe artera pulmonară. De asemenea, Câmpineanu a fost supus şi analizelor neurologice, specialiştii fiind rezervaţi în privinţa stării neurologice a artistului după infarctul suferit sâmbătă noapte, informează Mediafax.

Luni, Mihai Câmpineanu a fost transportat de la Institutul de Boli Cardiovasculare la Spitalul Judeţean din Timişoara, cu o ambulanţă specială, care asigură condiţii de terapie intensivă pe durata transferului.
La Spitalul Judeţean, el a fost supus mai multor investigaţii medicale.


Foto: Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod