Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Costi Diță și Mihai Rait cuceresc sălile de teatru din Europa cu stand-up-ul!

După un final de an încărcat, în care au ținut 3 spectacole senzaționale de stand-up la Sala Palatului, cu casa închisă, Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Costi Diță și Mihai Rait cuceresc Europa cu un nou turneu de stand-up!
2016 a debutat în forță pentru cei 4 băieți fierbinți, care au umplut în luna martie sălile de teatru din Anglia. Rând pe rând, românii din Londra, Birmingham și Manchester au putut urmări cele mai bune show-uri de stand-up, cu glume noi, dar și multe surprize!

Luna aprilie a debutat pentru cei 4 comedianți cu show-uri de stand-up în Austria și Germania, unde au adus umorul 100% românesc conaționalilor din Viena și Koln. Din Germania, Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Costi Diță și Mihai Rait ajung direct în Spania. Între 25 – 28 aprilie, cei 4 vor susține show-uri pe scenele teatrelor Teatro Principal Castellon și Teatro Alcazar Cofidis din Castellon și Madrid.

„Sunt foarte mulți români stabiliți în Madrid și Castellon.
Am primit o mulțime de mesaje de la aceștia în care ne întrebau când venim și în Spania. Oamenii ne știu din Las Fierbinți, au văzut succesul spectacolelor noastre de stand-up și ne-au chemat. Și uite că reușim să le îndeplinim o dorință, ne dorim să-i facem să zâmbească. Mai mult decât atât, suntem foarte bucuroși că ajungem și în Țările Nordice. La fel ca și în cazul Spaniei, am primit foarte multe cereri de la românii stabiliți acolo și care ne-au mărturisit că le este foarte dor de țară. Prin spectacolele noastre ne dorim să le alinăm puțin dorul cu umor de calitate, cu glume noi și mici surprize”
,  a declarat Mihai Bobonete.

„În toate țările în care am fost, cel mai mult m-a impresionat bucuria semenilor noștri.
Bucuria cu care suntem întâmpinați de românii de peste hotare. Este valabil și pentru România. Publicul ne primește extrem de bine și sunt foarte entuziasmați de spectacolele noastre. Pe lângă acest lucru, mai sunt și întâmplările amuzante. De exemplu, în Londra, după un spectacol am ieșit cu băieții să facem o poză și mă gândeam că va dura 2-3 minute. Însă, când am ieșit afară erau vreo 30-40 de persoane care blocaseră străduța unde ne aflam. Mi-a plăcut că a fost un soi de întâlnire extrem de relaxată în care am vorbit cu românii noștri, am făcut poze. Un moment românesc peste hotare
”,  a spus Costi Diță.

Imediat după Paște, spectacolele de stand-up ale celor 4 comedianți români ajung în Țările Nordice.
Timp de 4 zile, comedia românească este pregătită să faca valuri după cum urmează: 5 mai Stockholm, 6 mai Goteborg, 7 mai Oslo și 8 mai Copenhaga.

E adevărat ca stand-up-ul este un gen de club, cu publicul foarte aproape, cu oameni mai relaxați, veniți după o zi de muncă. Atmosfera este senzațională, dar ar însemna să găsim cluburi foarte mari de 400-500 de locuri. Ăsta e motivul pentru care jucăm în teatru. Ne-am obișnuit în sălile mari. Avem deja 2 ani de Sala Palatului. Nu ne mai sperie sălile mari”, a declarat Adrian Văncică.

Sunt entuziasmat de spectacolele din Europa, pentru că sunt atât de mulți români în Spania, dar și în Țările Nordice care ne urmăresc serialul și pentru că am auzit că vor să ne vadă LIVE.
Așa că ne-am gândit să le mulțumim pentru aprecierile primite, prin două show-uri: unul la Madrid, iar altul la Castellon, dar și prin cele patru din Țările Nordice. Vă mulțumim oameni buni și vă așteptăm în număr cât mai mare să ne vedem cu bine pe scenă
” a menționat Mihai Rait.

Pe lângă spectacolele de stand-up, Mihai Bobonete și Adrian Văncică susțin echipa națională de handbal a României pe drumul către Campionatul European din Suedia, care va avea loc în luna decembrie. Cei doi au animat publicul inainte de meciul dintre România și Norvegia de la Sala Polivalentă din Cluj, partidă în care româncele au reușit să învingă norvegiencele după 16 ani!

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod