Mihai Bendeac, mesaj fără perdea: „Sexul cu o femeie măritată reprezintă o experienţă supremă“

Actorul crede că o aventură cu o femeie căsătorită e ceva memorabil: „Se manifestă în pat precum un căţel pe care l-ai ţinut în lanţ un an“, a scris el.
Cunoscut pentru opiniile sale libertine, Mihai Bendeac revine cu câteva vorbe scrise pe şleau, pe pagina lui de Facebook. El crede că sexul cu o femeie măritată este ingalabil şi explică de ce.

"TREI LUCRURI ESENŢIALE PE CARE ŢI LE VA SPUNE ORICE BURLAC CONVINS:
1. Considerăm imbecile femeile care mizează pe Look. Suntem în România. E plin de femei frumoase, de toate felurile. Iar burlacii au de unde alege. Nu e un atuu decât pentru 2-3 ore. Sau, dacă eşti într-un loc cu mai multe femei frumoase, pentru 30 de secunde, hai 1 minut.
2.
Sexul cu o femeie măritată reprezintă experienţa supremă. În primul rând fiindcă ea se manifestă în pat precum un căţel pe care l-ai ţinut în lanţ un an şi, apoi, brusc, îi dai drumul să alerge pe câmp. În al doilea rând, pentru că a face sex cu o femeie măritată reprezintă, pentru burlac, confirmarea că, într-adevăr, ideea de căsnicie este un uriaş eşec",
a scris Bendeac.

"3. Pentru un burlac adevărat, curvă înseamnă femeia care pretinde ceva material în schimbul sexului, nu femeia căreia îi place sexul sau căreia îi plac aventurile.
Cei care consideră o femeie aventurieră drept <<curvă>>, se numesc <<ghiolbani>> sau <<gherţoi>>"
, a mai scris el.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Arici Pogonici pe 5 Sep 2015, 02:03
    Ca bine le zici mosule...

    ... absolut corect, mai ales la punctul 3

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod