Mihai Bendeac, dat în judecată: Antena 1 îi cere despăgubiri!

Postul de televiziune a decis să-l acționeze în instanță, după ce actorul a renunţat la emisiunea "iComedy", în toamna anului 2013.

Societatea Antena Group a înaintat la Tribunalul București, pe 13 octombrie, un dosar care are ca obiect "pretenții", informează paginademedia.ro.
 
Dosarul înaintat recent instanței nu are stabilit încă un termen de judecată, anunță site-ul citat.

Mihai Bendeac a decis, în octombrie 2013, să renunțe la emisiunea "iComedy". Antena 1 a considerat atunci că a încălcat astfel contractul. Bendeac a acuzat faptul că i s-a interzis să îl aducă în emisiune, ca invitat, pe Radu Banciu, dar și cenzurarea unei parodii în care Mircea Badea se duela cu Banciu.

Bendeac a spus că nu avea voie să critice programele postului Antena 3 și că avea și o listă de nume (pe care nu a făcut-o publică) pe care nu o putea aborda în emisiune, notează paginademedia.ro.

Mihai Bendeac și Mikey Hash, partenerul său la "iComedy", au avut atunci un schimb de replici acide pe Facebook.

Tonul l-a dat Bendeac, care vorbea de "o formă de ticăloșie" cu aluzii, dar fără nume, la Mikey Hash, fostul lui partener de la iComedy. Hash a reacționat, acuzându-l pe Bendeac că "a lăsat echipa baltă".

"Nu uita un singur lucru: ai acceptat ceva ce eu am refuzat, profesional, să fac", a replicat Bendeac.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Octombrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod